16 eves letemre miert kezel a csaladom ugy mint egy 10evest?
16vagyok es ugy erzem hogy minnel idosebb vagyok annal szigorubb velem az apukam es a nagyszuleim. (Apuek elvaltak 6eves koromban)
Ha anyuval vagyok o sokkal tobb mindent megenged es lazabban veszi a dolgokat. Olyan a termeszetem mint neki. Egyaltalan nem hasonlitok apukamra aki akar 1evig is kepes volna itthon ulni.
Baratommal - akivel egyebkent mar 1eve egyutt vagyok - is nem engedi neha hogy kintlegyek a faluban legalabb 3-4orat.
Ha valamit elfelejtek vagy rosszul csinalok mamam mar azt mondja hogy "olyan leszel mint a ku..a anyad".
Fel 9kor kimegyunk baratommal setalni egy kicsit apukam mar elkezd kiabalni hogy mar megint vele megyek ki.
Pedig 10re mindig otthon vagyok mert tudom hogy csak addig engednek ki.
Bulizni se jarok. De valahogy nem is vonz. Mindig csak a faluba jarok ki. Mar kezd elegem lenni ebbol az egeszbol。
Sajnos van egy rossz hírem: én idén leszek 40 éves, saját családom van, mégis úgy kezel apu mint egy taknyos kamaszt.
Minden döntésemet megkérdőjelezi, letorkoll, beleszól(na) abba is, hogyan neveljem a gyerekeimet, mit együnk stb.
Ez már túl van a féltésen, sajnos ilyen a természete.
Azon kívül, hogy az ember megpróbálja elengedni a füle mellett, sajnos nem sokat tehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!