Édesapám besokallt. Ti megértitek ezt? ( bocsánat ha túl hosszú)
"Ő most 80 éves és beteg, nem iszik csak fél pohár vizet naponta, azt is kihányja és apa nem hajlandó orvost hívni hozzá.."
Bocs, apukád totál zakkant érzelmileg.
Neki pszichológusra lenne szüksége.
Nem hiszem, hogy ebben az esetben használna egy őszinte beszélgetés, de egy próbát megér.
De itt a legtöbb, amit tehetsz, hogy magadat véded.
Nem szabad, hogy Te is ilyen érzelmi analfabéta legyél. Próbáld meg nem tartani fontosnak a véleményt, azoknak a véleményre adj, akik normálisak érzelmi szempontból.
A tanárok, barátok, ismerősök dicsérete motiváljon, adjon erőt és önbizalmat, apukád szidásait és véleményét egyszerűen szard le!
Tudom nagyon nehéz, mert szembe megy a normális emberi pszichés és érzelmi igényekkel, de a Te esetben ez a legjobb megoldás!
Legalábbis szerintem!
Én nem értem. Egyáltalán. Nem tudom, hogy miért bánik így veled, de ez egyáltalán nem szép, sőt, egyenesen gusztustalan.
A barátnője szeret? Mert ha nem bír, akkor lehetséges, hogy Ő is alád ás. Megjegyzem ettől függetlenül apádnak nem volna való gyerek. Mi az, hogy nem mehetsz el orvoshoz, csak mert Ő fél tőlük? Ez nonszensz.
Egyébként részvétem anyukád miatt.
"Senkivel sem tudok beszélgetni, max. a barátommal, nade női problémák, élmények elmesélése.. Az nem a barátomra tartozik.."
Ha a barátodban teljesen megbízol, szerintem akármiről beszélgethetsz vele. Neked is jót tenne, ha kibeszélnéd magadból. Ez az én véleményem.
Fősulin menj el valami másik városba koliba....
Apud meg két tűz között van. Ott vagy te akit nem szeret a nője. Mit gondolsz kitömi a fejét azzal, hogy nem tanulsz???
Ha venne neked kaját lehet este nem kapna sex-et. Az pedig fontos egy férfinak...
Beszéld meg a barátnőjével, hogy már csak a fősuliig maradsz akkor elköltözől kollégiumba és nem kell lásson.
Apunak meg sird el magad, hogy már csak ő maradt neked kire számithatsz, ha ez sem hatja meg akkor semmi.
Áh! Tényleg! Nem ás, hanem vág. :D
Amúgy ezt a helyzetet nehéz kivédeni, főként így, hogy apád mellette is áll. Már csak az orvos miatt is az lenne a lehető legjobb, ha apukáddal megpróbálnál elbeszélgetni. Ha nem használ, akkor szerintem látogasd meg az iskolai pszichológust.
Szerintem jelen esetben egy családterápia lenne a legcélravezetőbb.
Hidd el jól esne neki ha visszaszólnál!
Egész szövegedből az jött le, hogy van egy idegbeteg apád, de nem tudja rajtad levezetni a feszültséget, mert minden hülyeségét elviseled.
Kezdjetek el vitatkozni, veszekedni, azzal kitombolja magát.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!