Mit csináljak? :\\\
A 4-est töröltettem, köszönet a moderátorok nak, egy perc alatt sikerult.
Van, akinek mindenről "az" jut eszébe, es fröcsög, ciganyozik, ahol lehet. A beltenyeszetes válaszoló is megérdemelne.
Kérdező: a te tested, te döntöd el, ki meddig mehet el. Tiszteld magad es követelj tiszteletet. Annak adok igazat, aki hangosan raszolna, es jeleznem a szüleimnek. Egy ütést is beigerhetsz, ha nem hagyja abba. Ezt ugy hívják, molesztalas.
Üdv,
Egy molesztalt
Hiába vagy kiakadva, a 11-es nem valótlant írt, találkoztam már pár ilyennel. Az, hogy neked nem bírja bevenni a gyomrod az más kérdés, attól még igaz. Mindenesetre a kérdező szerintem beszélje meg az apjával, mert lehet h félreérti. Nem tartom valószínűnek h az apja testvére akarja molesztálni azt akit már akkor is ismert amikor az illető még nem volt szobatiszta...
Nekem is volt egy ilyen családbará ismerősöm aki 17 éves koromig ütögette a combomat meg hülyeskedett, akkor fura volt, de most már h 28 vagyok nem csinálja. Csak benne is benne volt h pisis korom óta ismer és nem fogta fel h felnőttem.
Pedig csak mond el otthon nyugodtan. Ha pedig megint megtörténne akkor kérd meg jó hangosan hogy mindenki hallja, hogy vegye le rólad a kezét. Sose legyél vele kettesben. Sőt ha kérdezne valami kellemetlent, arra is fennhangon válaszolnék hogy "Dehogy ..(itt elismétled amit mondott)..."
Állj ki magadért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!