Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a páromnak az első...

Igaz, hogy a páromnak az első házasságából született gyereke mindig fontosabb lesz mint a mi közösünk?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szeretjük egymást, boldogságban élünk, mindenféle túlzás nélkül. Tervezzük az esküvőt, gyereket és úgy látom ő majdnem hamarabb is szeretné mint én. :) Viszont rendszeresen olyan megjegyzéseket, hogy úgysem a mi családunk lesz az első, mert ott a másik is, de elmondanám hogy az exe egy pénzéhes hárpia akivel csak nagyon minimálisan beszélnek csak. Irigy is, mert mi együtt vagyunk, próbálta már vissza szerezni de nem sikerült. Mégis azt kapom, hogy én csak pótlék vagyok mert az első házasság nem jött neki össze. De én úgy érzem rajta hogy velem tényleg boldog. Van ebben valami igazság? Férfiak válaszára is kíváncsi vagyok.
2016. júl. 3. 10:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy hanyadik hónapban és milyen körülmények között született a gyerek semmit nem von le abból, hogy az ő gyereke. Szerintem ne próbáld meg elmarni az apát a gyerekétől.
2016. júl. 3. 12:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Neked még nincs gyereked. Addig fölösleges ezen filózni, melyik a fontosabb. Majd ha neked lesz, az is fontos lesz neki (feltéve, hogy a mostaninak jó apja).

2. Ex szövegelésére nem kell hallgatni, b'ssza a csőrét, hogy a volt párja nélküle is boldog.

3. Ettől függetlenül nekem nem kéne olyan pasi, aki ezzel a "gonosz ex magától teherbe esett, én ott se voltam" szöveggel jön, mert akkor szerinte a mi kapcsolatunkban is minden az én felelősségem lesz, ami kettőnkkel történik... De te tudod.

2016. júl. 3. 14:37
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsô, ott a pont nålad :)

A fėrjem első felesėgėről ezt hallgattam.De nem låttam a rôzsaszīn ködtől.Minden az ėn felelőssėgem volt.Most az ûj nője ugyanezt hallgatja, hogy ėn milyen gonosz voltam.

A fiunkkal nem nagyon foglalkozik az apja.De mår 2 hônapos kapcsolatban nyomja a fėrjem az ûj nőnek, hogy gyereket akar tőle.

Kīvåncsi vagyok, mi lesz a törtėnetük vėge...

2016. szept. 30. 18:23
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Való, igaz, amit az utolsó kettő ír. Az ilyen férfiak nem hűségesek.
2017. márc. 1. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!