Igaz, hogy a páromnak az első házasságából született gyereke mindig fontosabb lesz mint a mi közösünk?
1. Neked még nincs gyereked. Addig fölösleges ezen filózni, melyik a fontosabb. Majd ha neked lesz, az is fontos lesz neki (feltéve, hogy a mostaninak jó apja).
2. Ex szövegelésére nem kell hallgatni, b'ssza a csőrét, hogy a volt párja nélküle is boldog.
3. Ettől függetlenül nekem nem kéne olyan pasi, aki ezzel a "gonosz ex magától teherbe esett, én ott se voltam" szöveggel jön, mert akkor szerinte a mi kapcsolatunkban is minden az én felelősségem lesz, ami kettőnkkel történik... De te tudod.
Utolsô, ott a pont nålad :)
A fėrjem első felesėgėről ezt hallgattam.De nem låttam a rôzsaszīn ködtől.Minden az ėn felelőssėgem volt.Most az ûj nője ugyanezt hallgatja, hogy ėn milyen gonosz voltam.
A fiunkkal nem nagyon foglalkozik az apja.De mår 2 hônapos kapcsolatban nyomja a fėrjem az ûj nőnek, hogy gyereket akar tőle.
Kīvåncsi vagyok, mi lesz a törtėnetük vėge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!