Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a páromnak az első...

Igaz, hogy a páromnak az első házasságából született gyereke mindig fontosabb lesz mint a mi közösünk?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szeretjük egymást, boldogságban élünk, mindenféle túlzás nélkül. Tervezzük az esküvőt, gyereket és úgy látom ő majdnem hamarabb is szeretné mint én. :) Viszont rendszeresen olyan megjegyzéseket, hogy úgysem a mi családunk lesz az első, mert ott a másik is, de elmondanám hogy az exe egy pénzéhes hárpia akivel csak nagyon minimálisan beszélnek csak. Irigy is, mert mi együtt vagyunk, próbálta már vissza szerezni de nem sikerült. Mégis azt kapom, hogy én csak pótlék vagyok mert az első házasság nem jött neki össze. De én úgy érzem rajta hogy velem tényleg boldog. Van ebben valami igazság? Férfiak válaszára is kíváncsi vagyok.
2016. júl. 3. 10:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%
De igen, hallottam. Ahogy mindenki más is. Ha egy pasi ennek ellenére 2 hónapos kapcsolatban nem tud gumit húzni, akkor így járt.
2016. júl. 3. 11:20
 12/24 anonim ***** válasza:
13%
Ha egy nő 2 hónapos kapcsolatban nem képes bogyót szedni,így járt.
2016. júl. 3. 11:21
 13/24 A kérdező kommentje:
Eléggé eltértünk a kérdéstől. Arra szeretnék választ kapni, nem pedig azt boncolgatni hogy hogy lett a gyerek. Infóként leírtam, de most már akadjunk le róla.
2016. júl. 3. 11:24
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Pontosan :-) Nem állítom, hogy a nő nem hülye. Sőt, gerinctelen, főleg a babával szemben.

De a bogyó nem véd a betegségek ellen. Ha megismerkedek valakivel, nem futok másnap a nődokihoz tablettáért hogy mire elkezdem szedni talán már nem is aktuális.

2016. júl. 3. 11:26
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

Igazad van kérdező, elnézést.

Inkább a korábbi gyereket szokták ejteni ilyenkor a pasik.

2016. júl. 3. 11:26
 16/24 anonim ***** válasza:
20%
Tudom-tudom, a nőknél sosem működött a bogyó/egyéb ha teherbe estek, mindig minden esetben a férfi a hibás.
2016. júl. 3. 11:33
 17/24 anonim ***** válasza:
28%

Bocs, ezt konkrétan egy így járt pár mondta, hogy azért házasodtak össze, mert a lány nem akart szégyene maradni. 3 éve volt az esküvőjuk - egyenlőre még együtt vannak.

Mellesleg nincs 100% biztos módszer a terhesség kivédésére.

2016. júl. 3. 11:35
 18/24 anonim ***** válasza:
88%

én is úgy látom,hogy általában az első házasságból született gyereket/gyerekeket szokták elfelejteni az apukák.

a reális az lenne,hogy az összes gyerekét ugyanúgy szeresse és megadjon nekik mindent. de a valóságban ritkán van így.

pl a párom szülei is elváltak anno.az apukájának új családja lett,gyerekek . azokkal a gyerekekkel együtt élt amíg el nem költöztek otthonról, teljesen más a viszony velük,mint a párommal. és nem egyszer hagyta már el a száját olyan mondat,hogy 2 gyereke van..holott 3... nyilván nem mindenhol így van.. szerintem nem kell aggódnod. ha tényleg jól megvagytok akkor jöhet a házasság és a gyerek. de én azért nyitva tartanám a szemem,hogy hogy bánik az első házasságából született gyerekkel. ha nem nagyon foglalkozik vele,akkor nem biztos,hogy kéne gyereket vállalnod tőle.

2016. júl. 3. 11:52
 19/24 anonim ***** válasza:
24%
Rá se hallgass, az ilyen csak azt akarja, hogy végső elkeseredésedben elhagyd az exét
2016. júl. 3. 11:56
 20/24 anonim ***** válasza:
88%

Az ellentéte szokott előfordulni,főleg ha az anyjával messzire költöznek ami megakadályozza hogy szorosabb kapcsolat alakuljon ki köztük.

Mindig előnyben van az a gyerek aki ott van minden egyes nap,mint az akivel csak a láthatáson találkozik.

2016. júl. 3. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!