Igaz, hogy a páromnak az első házasságából született gyereke mindig fontosabb lesz mint a mi közösünk?
Pontosan :-) Nem állítom, hogy a nő nem hülye. Sőt, gerinctelen, főleg a babával szemben.
De a bogyó nem véd a betegségek ellen. Ha megismerkedek valakivel, nem futok másnap a nődokihoz tablettáért hogy mire elkezdem szedni talán már nem is aktuális.
Igazad van kérdező, elnézést.
Inkább a korábbi gyereket szokták ejteni ilyenkor a pasik.
Bocs, ezt konkrétan egy így járt pár mondta, hogy azért házasodtak össze, mert a lány nem akart szégyene maradni. 3 éve volt az esküvőjuk - egyenlőre még együtt vannak.
Mellesleg nincs 100% biztos módszer a terhesség kivédésére.
én is úgy látom,hogy általában az első házasságból született gyereket/gyerekeket szokták elfelejteni az apukák.
a reális az lenne,hogy az összes gyerekét ugyanúgy szeresse és megadjon nekik mindent. de a valóságban ritkán van így.
pl a párom szülei is elváltak anno.az apukájának új családja lett,gyerekek . azokkal a gyerekekkel együtt élt amíg el nem költöztek otthonról, teljesen más a viszony velük,mint a párommal. és nem egyszer hagyta már el a száját olyan mondat,hogy 2 gyereke van..holott 3... nyilván nem mindenhol így van.. szerintem nem kell aggódnod. ha tényleg jól megvagytok akkor jöhet a házasság és a gyerek. de én azért nyitva tartanám a szemem,hogy hogy bánik az első házasságából született gyerekkel. ha nem nagyon foglalkozik vele,akkor nem biztos,hogy kéne gyereket vállalnod tőle.
Az ellentéte szokott előfordulni,főleg ha az anyjával messzire költöznek ami megakadályozza hogy szorosabb kapcsolat alakuljon ki köztük.
Mindig előnyben van az a gyerek aki ott van minden egyes nap,mint az akivel csak a láthatáson találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!