Miért mindig addig jópofiznak a pasik, amíg biztosra nem mennek? Pl. Miután a nő már 3 hónapos terhes elmúlt?
Egy csomó ilyet olvasok itt x hónapos kismama vagyok, most szültem és csal a férjem, megver, iszik, ideges, terrorizál...stb.
Ezeknek a pasiknak az a lényeg, hogy valakit tönkretegyenek a kisebbségi komplexusuk miatt?
Egy nőt megfogjanak, és amikor nincs a nőnek visszaút élősködni, kicsinálni?
Miért van ennyi elmebeteg pasi?
Miért? Nem unatkozik a férj sem, bár szoptatni nem tud, de a gyereket tisztába tenni, elaltatni, megfürdetni az apja is tudja!
Elég furán gondoljátok...miért? A gyerek csak az anyjáé? Az apa is kiveszi a részét a gyerekből!
tény, sok a hülye nő is, persze, de azért azt is bevallhatjuk, h egy nőnek ki kell hordani a gyereket és utána gondoskodni kell róla (jobb esetbe), a férfi elmehet másfelé, neki úgymond nincs felelőssége, ha úgy tartja kedve, persze tisztelet a kivételnek, aki nem inge nem vegye magára...
Én is láttam olyan anyákat, akik szerelmesek a gyerekükbe, le se lehet szakítani róluk, de ettől még nem kéne bunkónak lenni, mert valamilyen szinten ez a kötelességünk, h gondoskodjunk az egyedül életképtelen kis lényről!
18:20
Hidd el, nőnek sz*r lenni. Én mindig azt mondom, tök jó lenne, ha a férfiak szülnének. Én ezt abszolút hártánynak látom, mert a nőknek semmi becsületük nincs. Most nem akarok hülye feminista szövegekkel jönni, mert nem az a lényeg, de hidd el, hogy a nőknek nem előny az, hogy gyerek szülnek...sőt, hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!