Mi a legkevésbé rosz megoldás "anyós" kérdésben?
Hasonló nálunk a szitu.Ráhagyok mindent anyósomra, pedig párszor már volt vita, nem miattam, de férjem mellettem volt végig.
Most babát várok, és már mondtam előre férjemnek, hogy tartok attól hogy lesznek kiborulások.Ők messzebb laknak, szüleim itt a városban ahol mi, nagyon jó a viszonyunk sűrűn átjárunk át hozzájuk.Főleg én, mert nem dolgozom.De anyósom tuti kiakad majd ha nem megyünk át novemberben, amúgy októberben születik a baba, mert náluk mindig 16-17 fok van.Mondtam hogy ha nem lesznek képesek befűteni, akkor nem megyek a babával.Férjem mondta, hogy persze, és tudom mellett lesz, ha tényleg lesznek gondok.De egy percig nem érzem rosszul magam, mert a gyermekünkről van szó.Szóval ne érezd magad rosszul!!!!
Az anyos egy nagyon nehéz tészta.
A párom és én köztem eléggé nagy volt a korkülönbség, 6 év. Még anno akkor jöttünk öszze amikor én 16 voltam (ő volt az első igazi nagy szerelmem). Óvatosan közelítettem az anya felé mert nem akrtam abba a csapdába beleesni mint a legtöbben. A párom ezt meg is értette és tökéletesen egyet is értett ezzel (itt jegyzem meg ő sem nagyon szerette az anyát). Az első egy év után nagyon eldurvultak a dolgok: állította, hogy megrontom a fiát (annak ellenére, hogy én még szüz voltam a fia pedig már nem), követelte, hogy benézhessen oda... csak a "bizonság kedvéjért"... Határozottan közöltem vele, hogy azt hiszem a nemi életemhez / életünkhöz nem sok köze van! Gondolhatjátok: inentől kezdve én voltam a kis kurv@, aki már nem szűz, aki nem tudja magát türtőztetni. Megkértem a páromat, hogy ne nagyon látogassunk le hozzájuk. Ő ezt 100%.osan meg is értette. Ekkor meg én lettem az aki szétrombolja a családot. Bármikor is találkoztun volt egy-egy (vagy 10.000) sértő megjegyzése: pl.: Hátul már erendeztem nektek egy nyugis (kacsint) p@jzán szobát! vagy De gömbölyded vagy! Terheslettél vagy ez csak a sikertelenség miatti evés következménye? stb...
A legrosszabb az volt amikor a szülejim egy auto balesetben megheltak... Nem volt erős velük a viszonyom de azért szörnyen hiányoztak... Az anyosom rögtön ugrott hogy "segítsen". (ekkor voltam én 18). Végül nem birtam tovább: az egész család előtt jelentettem ki, hogy ő egy roszmályú, sikertel.en v.én t.roty! Az egész család egyetértett velem. Ő meg majd meg pukkadt :)
Azóta persze még ge.cibb...
Húszéves voltam amikor megrendeztük az esküvőnket (saját pénzből!) eleinte segített ( már amenyire az amit csinált segítségnek volt nevezhető). Aztán lepattintottam. És végül az esküvőnk úgy nézet ki ahogyan mi szerettük volna : se nagyszülők, se szülők, se senki olyan akit kutálunk!!!
A csáládi viszály persze azóta is tart, de rajta már csak öhög az egész familya! :D
Ezt csak azért írtam le, hogy lésd : lehet, hogy hiába állsz a sarkadra. Ha eléggé gonosz élete végijig üldözni fog.
És lásd az is nem biztos, hogy a te anyosod a föld leggonoszabb anyosa (persze szerintem azért eléggé geny@)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!