Most mi a megoldás? Anyós-kérdés. Wááá!
Hagyd rá, ne foglalkozz vele. majd megnyugszik.
Nehogymár Te idegeskedj az anyós miatt!!!!!!!
Ha venné a poént, akkor mondanám, hogy fizesse ki a havi bérlet árát neked és viszitek minden nap.
De amúgy tényleg hagyd a fenébe, majd kirágódik belőle.
Az én anyósom hasonló.Ha a párom nem ugrik annak biztos én vagyok az oka:)pedig nem tiltom...
De amikor én felhívtam,hogy elestem, nem tudok lábra állni, és vad idegenek vannak velem mert a gyereket nem bírom tartani az utca közepén,azt mondta oldjam meg még hazaér a férjem/100km-ről/....pedig 10 percnyire lakunk,na azóta nem gyakran lát.Engem vad idegen vitt a kórházba, a gyerekemre/1év/ egy addig látásból ismert csaj vigyázott.Nos akkor nálunk is én vagyok a bunkó:)?
De a kérdésedre csak annyit,hagyd rá majd megnyugszik.!!!
Köszi mindenkinek!
Az a rossz, h párom nem tudja elviselni, ha az anyja meg van sértődve és teszi a megjegyzéseket, ezért még képes és ő kér bocsánatot..
Nem is értem, hogy képzelte anyósom ezt az egészet! Elég annyi, h másfél órát veszekedtünk a párommal miatta. :(
Besértődni-kisértődni :) Jó, tudom, h nincs ilyen, csak nem akartam körülírni.
Miért vigyük el holnap? Van neki BKV bérlete, ha pedig autózni akar, van férje, aki el tudja vinni a saját autójukkal.
Szerintem az ilyen "sértődést színlelő ember":
1. csak fel akarja magára hívni a figyelmet (szánalmas)
2. próbálgatja a határokat, hogy meddig mehet el... (ez meg még szánalmasabb)
Ha most bedőltök neki, akkor tuti többször eljátssza hogy ő mennyire meg van sértődve, majdnem minden szitúban, ami nem tetszik neki. Anyám is hasonló beállítottságú... nálunk úgy van, hogy egyszer-kétszer elmondjuk az okokat, ha megint előveszi a témát, akkor megkérdezzük, hogy melyik része nem volt világos, ha meg még egyszer előhozakodik a témával, akkor nagyon mérgesen / dühösen azt mondjuk, hogy most már elég legyen! aztán magára hagyjuk...puffog egy sort...aztán kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!