sokszor hallom,hogy valaki alig várja,hogy felnőjön,és új életet kezdjen valahol máshol.Az a kérdésem hogy ezek az emberek tényleg boldogabbak,mint anno tiniként-gyerekként voltak?vagy visszasírják még a gyerekkort,akármennyire is nehéz volt?( félreértés ne essék,nem azért kérdezem,mert turkálni akarok a magánéletbe,csak érdekel a dolog)
Nekem nem volt pokol a gyerekkorom, de nem csinálnám végig mégegyszer. Én sokkal jobban szeretek felnőtt lenni, pedig vannak küzdelmek. Viszont nekem a szabadságom a legfontosabb és gyerekként az ember soha nem szabad.
2010. ápr. 12. 19:38
12/33 anonim válasza:
Kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb vagyok. Bár ez inkább a külön lakás eredménye, mintsem a felnőtt koré. A gyerekkorom szivárványszínű volt, most meg csak fekete-fehér-piros az életem, ha értitek.
2010. ápr. 12. 19:39
13/33 anonim válasza:
Igen!!
Egész gyerekkoromban ki voltam szolgáltatva nevelésre nem alkalmas személyeknek. Most a magam ura vagyok.
2010. ápr. 12. 19:40
14/33 anonim válasza:
Nekem jó gyerekkorom volt. Szerettem gyerek lenni és tinédzser is!
Most viszont egyre rosszabb...szeretnék újra legalább tini lenni.
26 vagyok, és csak teli gondokkal és kételyekkel, szerencsére a szüleim mellettem vannak és erősítenek.
Akinek szép gyerekkora volt, az tudja, hogy gyereknek lenni a legjobb!
L.26
2010. ápr. 12. 19:45
15/33 anonim válasza:
Gyerekkorom sokkal nyugisabb volt, könnyebb.
Az, hogy azt csinálsz amit akarsz azt is jelenti,hogy mindenre neked kell odafigyelned, fárasztó.
Bár még csak pár éve élek szüleimtől külön, remélem jobban belejövök később.
2010. ápr. 12. 19:54
16/33 anonim válasza:
Nekem nagyon jó gyerekkorom volt,békés családba nőttem fel.Most felnőttként a gondokat nekem kell megoldani,hiába élvezem minden percét az életnek,a gondtalan gyerekkort visszasírom.
2010. ápr. 12. 19:58
17/33 anonim válasza:
Boldog, felhőtlen, vidám gyerekkorom volt, jófej szülőkkel és anyagi gondok nélkül (mármint az egész családnak). Felnőttként van saját lakásom, férjem, gyönyörű gyermekem, szerető családom ÉS lakáshitel, személyi kölcsön, havi számlák, meg ilyenek.
Imádtam gyerek lenni, suliba járni, barátokkal, barátnőkkel lógni egész nyáron. Most is jó, boldog vagyok, de sokkal nehezebb!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 12. 19:59
18/33 anonim válasza:
Nem. Alig vártam, hogy végre betöltsem a 18-at. Mert akkor mindent megtehetk, hisz nagykorú leszek. AZóta eltelt jó pár év, és mindig visszasírom a gyermek éveimet :(
2010. ápr. 12. 20:08
19/33 anonim válasza:
Nekem nagyon is jó a mostani felnőttkorom...elértem a céljaimat a magam ura vagyok,dolgozok,és nem avatkozik bele az életembe VÉGRE senki...ja és nem függők senkitől sem...ugyh nagyszerü...!!!!!!!!!
2010. ápr. 12. 20:22
20/33 anonim válasza:
Hozzászólok, ha lehet, bár nem vagyok olyan felnőtt.18 múltam,nagyon vártam, hogy betöltsem, még sem változtak a dolgok, pedig azt hittem picit szabadabb leszek.Van egy párom, anyum nem nézi jó szemmel a kapcsolatot, ezért azt várom, hogy végre külön menjünk.Arra vágyom, hogy dolgozzak, eltartsam magam, a tudat, hogy ezért meg azért én dolgoztam meg.Majd 10 év múlva lehet nem igy fogom látni a dolgokat, de most nagyon szeretnék már önállósulni.Az elmúlt éveim nagyon unalmasak voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!