Jobb a felnőttkorod mint a gyerekkorod?
nekem sokkal jobb most
5 és 7 éves korom között váltak anyámék,rajtam ment a vita,nagyimhoz költöztünk,aki ha nem volt pénz (az sose volt elég),akkor röpitett konyhaasztaltol kezdve kisbaltáig mindent amit ért...utána meg végignézhettem,hogy anyám belemenekül egy olyan házasságba,ahol sosem lesz boldog,mert menekülésből tette,nem szerelemből...sosem kaptam meg amire vágytam,bár mondani se mertem,tudtam h nincs rávaló,örülni kellett ha van kenyér...mig más gyerek évente kapott uj szgépet,én közelről se láttam 14 éves koromig,16 évesen végigdolgoztam a nyarat 12 órázva mig megvettem,ma is ezt használom,erre büszke is vagyok
ma sokkal jobb,elköltöztem,anyagilag jol állok,van párom aki imád,és a kilométerek a családi kapcsolatokat is megoldották...
sose fogom hagyni hogy ha gyerekem lesz,olyan gyerekkora legyen mint nekem volt...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!