Hogy csinálhatnám meg, hogy anyukám örüljön?
Hello!
Anyummal nem túl jó a kapcsolatunk.Elvált apámtól,aki, hát khmmm...finoman fogalmazva nem igazán érdeklődik irántam, meg a gyerektartást sem fizeti.
Most lett egy pasija, vagyis barátja, aki már szinte nálunk is él,és én nem igazán szeretem.
Nem mintha szeretethiányos lennék, vagy féltékeny, mert mivel anyám egyedül nevelt/nevel, ezért megszoktam, hogy nincs igazán ideje rám.Mostanában sokat veszekedünk, mert stresszes a munkahelye miatt, azért, mert apám megint nem fizeti a gyerektartást, azért, mert nem igazán jövök ki a pasijával, pedig próbálok, de valahogy nem megy.
Én is ideges vagyok a suli miatt, a pasija miatt, meg vannak különböző családi ügyek is, úgyhogy jól összejött minden.
Most eléggé összevesztünk azon, hogy szerinte én csak kritizálom őt, stb, stb, stb.
Viszont nemsokára lesz a születésnapja, és szeretném valamivel meglepni. Egy kertiparti szerűségre gondoltam.
Csak nem tudom, hogy csak neki és a pasijának csináljam, vagy a barátainak is. Este gondoltam, mert akkor ér haza a munkából, és akkor szép meglepi lenne neki.
Tehát kellenének hangulatos tárgyak, díszek, kreatív ötletek.
És, ha lehet, olcsón, mert nem túl soka zsebpénzem.
Bocs, kicsit hosszú lett....:)
Előre is köszi!!!
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!