Mit csináljak ha kitépem a hajamat a buta TÖK szüleimtől akik EGÉSZ NAPPAL beszélgetnek a konyhámban hangosan és nem hagynak tanulni?
Könyvtár ingyenes ,max az internetért kell ott fizetni,de ott tényleg csend van.de a szüleidröl igy beszélni mégsem kéne ,már csak azért sem mert még ők tartanak el ,külföldre meg ha kimész jobb ha kész munkaszerzödésel,és ott sincs rögtön kolbászbol a kerités.
Parkban,csendes helyen is tudsz tanulni.
Gondolom, a kertben a madárcsicsergés zavar, a könyvtárban az utcazaj meg a könyvlapozgatás...a saját légzésedtől azért tudsz tanulni?:-)
Konyhád meg majd a saját lakásodban lesz, kiscsillag, bár külföldi mosogatófiú-bérből ne is álmodj ilyesmiről.
Esetleg tanulj, amíg a buta tök szüleid dolgoznak, hogy legyen neted, amin tudod őket szidni, vagy amíg alszanak, mondjuk reggel és este.
Érdekes, engem az se akadályozott a tanulásban, mikor a második szakmám szereztem, hogy a másfél éves gyerekem hangoskodott, és még dolgoztam is mellette plusz elláttam a háztartást. 4,8 lett az átlagom.
Látod, ennyivel jobbak a nők a kis nyivákoló pasiknál.
Nem viszont, mert én tisztelettel beszélek a szüleimmel, szüleimről. Az ő konyhájuk, házuk nem az enyém.
Rólad ez a legnagyobb jóindulattal sel mondható el. A helyükben nem etetnélek, taníttatnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!