Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha kitépem a...

Mit csináljak ha kitépem a hajamat a buta TÖK szüleimtől akik EGÉSZ NAPPAL beszélgetnek a konyhámban hangosan és nem hagynak tanulni?

Figyelt kérdés
Gondolkodáshoz is háttérzenét szoktam betenni hogy ne halljam a rohadt hangjukat de már unalmas és idegesítő. A füldugón meg áthallatszik. Mihez kezdjek így?! 18/F. lelépjek? De hova?
2016. jún. 14. 18:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%
Másik szoba, zajszűrős fülhallgató, fehér zajt hallgatni, hallásvédelmi fejvédőszerűség (áruházak barkácsrészlegén, 90db fölötti munkavégzéshez szokták venni), világvégére elmenni, könyvtárba menni, megkérni a szüleidet, hogy csendesebben dumáljanak, stb.. ezek közül valamelyik járható út?
2016. jún. 14. 22:45
 22/32 anonim ***** válasza:
82%

Könyvtár ingyenes ,max az internetért kell ott fizetni,de ott tényleg csend van.de a szüleidröl igy beszélni mégsem kéne ,már csak azért sem mert még ők tartanak el ,külföldre meg ha kimész jobb ha kész munkaszerzödésel,és ott sincs rögtön kolbászbol a kerités.

Parkban,csendes helyen is tudsz tanulni.

2016. jún. 15. 05:19
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, a kertben a madárcsicsergés zavar, a könyvtárban az utcazaj meg a könyvlapozgatás...a saját légzésedtől azért tudsz tanulni?:-)

Konyhád meg majd a saját lakásodban lesz, kiscsillag, bár külföldi mosogatófiú-bérből ne is álmodj ilyesmiről.

2016. jún. 15. 07:42
 24/32 anonim ***** válasza:
44%

Esetleg tanulj, amíg a buta tök szüleid dolgoznak, hogy legyen neted, amin tudod őket szidni, vagy amíg alszanak, mondjuk reggel és este.

Érdekes, engem az se akadályozott a tanulásban, mikor a második szakmám szereztem, hogy a másfél éves gyerekem hangoskodott, és még dolgoztam is mellette plusz elláttam a háztartást. 4,8 lett az átlagom.

Látod, ennyivel jobbak a nők a kis nyivákoló pasiknál.

2016. jún. 15. 09:12
 25/32 A kérdező kommentje:
Feministát hallhattunk. A nők semmivel sem jobban inkább rosszabbak, csak annyi hogy tudnak 2 felé figyelni.
2016. jún. 15. 09:13
 26/32 anonim ***** válasza:
Inkább használd ki a drága időt, és tanulj, kérdező, hátha az javít rajtad valamit.:D
2016. jún. 15. 09:23
 27/32 anonim ***** válasza:
0-24-ben zavarnak? Ha napközben zsivi van, lehet éjjel tanulni.
2016. jún. 15. 12:50
 28/32 anonim ***** válasza:
94%
Az rohadt unalmas, hogy mennyi ilyen szemtelen, elkényeztetett hülyegyerek van.
2016. jún. 15. 17:19
 29/32 A kérdező kommentje:
28: Viszont!
2016. jún. 15. 17:35
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem viszont, mert én tisztelettel beszélek a szüleimmel, szüleimről. Az ő konyhájuk, házuk nem az enyém.

Rólad ez a legnagyobb jóindulattal sel mondható el. A helyükben nem etetnélek, taníttatnálak.

2016. jún. 15. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!