Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha kitépem a...

Mit csináljak ha kitépem a hajamat a buta TÖK szüleimtől akik EGÉSZ NAPPAL beszélgetnek a konyhámban hangosan és nem hagynak tanulni?

Figyelt kérdés
Gondolkodáshoz is háttérzenét szoktam betenni hogy ne halljam a rohadt hangjukat de már unalmas és idegesítő. A füldugón meg áthallatszik. Mihez kezdjek így?! 18/F. lelépjek? De hova?
2016. jún. 14. 18:49
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
El is fogok húzni ebből a nevetséges országból mint 10 ből 7 fiatal.
2016. jún. 14. 19:21
 12/32 Whitneyy válasza:
82%

3 opciót tudok neked mondani:

1.Kérdd meg őket szépen, hogy vegyék halkabbra:)

2.Ahogy fentebb is mondták, menj el könyvtárba, bár már késő van, de akkor meg menj el akár egyik barátodhoz, ha közel lakik. Én csomót tanulok barátaimnál és jobb, mert fel is tudom mondani nekik:DD meg mégis csak jobb hangulatban telik a tanulás

3.Hallgass komoly zenét, még ha áthallatszik úgyis a füldugón, akkor is, mert megnyugtató hidd el:)

2016. jún. 14. 19:26
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
Ülj ki egy parkba. Én szeretek ott tanulni.
2016. jún. 14. 19:27
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Hát szerintem aki 18 évesen tanul, magától, noszogatás nélkül, annak lehetne annyi esze, hogy keres magának egy csendes zugot. Padlás, park, könyvtár, szomszéd.
2016. jún. 14. 19:28
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön sem kevesebb a zaj. Ha elhúzol ebből az országból, akkor számíts rá, hogy egy csomó idegennel kell majd együtt élned. Először munkásszállások, aztán közös albérletek, stb. Mert külföldön sem osztogatnak olyan fizetést, hogy te mindjárt egyedül bérelhess.

Veszel füldugót, és keresel magadnak csendes helyeket.

2016. jún. 14. 19:31
 16/32 A kérdező kommentje:
Sajnos a könyvtár 120 ft/óra és netről tanulok, tehát a gépet pénzért lehet használni ott. A komoly zenét meg már unom.
2016. jún. 14. 19:31
 17/32 anonim ***** válasza:
97%
és ki is fizeti az internetedet? meg a géphez való áramot? Csak nem a buta tök szüleid? Nehogy már bekorlátozd hogy a SAJÁT házukban mit tehetnek. majd ha elköltözöl ott megmondhatod.
2016. jún. 14. 19:37
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Értjük, hogy vagdalódzol meg minden ezekkel, de az anyagot lelehet tölteni telefonra, táblagépre, hogyha nincsen laptopod. Ezért találták ki a Dropboxot, a Drive-ot stb.
2016. jún. 14. 19:42
 19/32 A kérdező kommentje:
Oké azt megpróbálom utolsó.
2016. jún. 14. 19:50
 20/32 anonim ***** válasza:
43%
Szia!! 🙋✋👋🙌
2016. jún. 14. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!