Hogyan álljak bosszút?
Verd meg, de alaposan! Ha mégsem, akkor írj te is hozzászólást a képhez. Vagy tegyél ki róla egy képet, és írj alá valami nagyon égőt!
De amúgy lehet képeket tiltatni is, csak szólj a moderátornak, ő leszedi azt a képet!
Nem tudom, itt csak a kikerülés segíthet talán...de az is elég fura hogy a párod megengedi neki.
hát én gondolataim szerint: VERESD meg valami kigyúrt csóróval 5000Ft ért halálra veri.
Egy pooskát rejts el a fürdőszobájába és neked is lesznek pikáns fotók róla.
szorj szét egy kilkó szeget a garázsa környékén, kendd be ragasztóval a kilincseket, patkánymérget a kajájába.
nem is vette észre,h fényképezik,illetve nem gondolta,h róla csinál képet.olyan dolgot szeretnék,h ne tudja,h én állok mögötte.
köszi,az eddigieket!!!!!!
Hát pontosan nem derül ki, mi a szitu, de szerintem a bosszú a legrosszabb tanácsadó. Én pont azért váltam el a volt feleségemtől, mert egy bosszúálló szipirtyó. Most is ennek szívom a levét, de túlélem, remélem a fiaim is...
Szóval én inkább azt javasolnám, hogy üljél le vele 8 (párod, párja, ő, meg te) szemközt, és kérdezd meg, hogy mit akar elérni, mi a célja ezekkel az akciókkal és inkább akkor zárjuk most rövidre a kört, ne kelljen ennyi felesleges kört futni.(mondjuk egy remek borozós este, de ne hirdesd, hogy mi a célod)
Ha már a bosszúnál tartunk, az sem rossz érzés, hogy kínosan magyarázkodik, te meg fölényesen aházol neki.
tudod ki beszélne az ilyen hülyével??!!!!
Neki az fájna a legjobban, ha téged nem zavarna, sőőőt!Én a helyedben kommentálnám a képet, hogy "Lám-lám a nők körében milyen népszerű! Oda vannak érte a csajok!" és egy kacsintós, mosoly jel....
Ettől fel fog robbanni, hogy téged nem hogy nem érdekel, még büszke is vagy a fotóra !! hehe
ja és mellé ha még a párod oda írná válaszképp, hogy " De mégis téged imádlak,perszóna...
hehehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!