Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg, hogy nem...

Hogy mondjam meg, hogy nem akarom odaadni a telefonomat?

Figyelt kérdés

Van egy régebbi, 'letevős' telefonom. Jelenleg 'elől' van, mert elromlott a hifim, így azon a telefonon hallgatok rádiót.

Észre vette múlthéten a 7 éves uncsim. Míg nálam volt, elkérte, hogy játszon rajta.

Azóta a telefon után sír nagyjából, mert van rajta egy figurás tok.

Ma felhívott, hogy adjam neki kölcsön. Mondtam neki, hogy csomó személyes dolgom rajta van és szükségem van rá. Mondta az anyukája, ha le tudom menteni róla a dolgokat szóljak vissza, meg amúgy sem olvasnának el semmit rajta (e-mail-ektől kezdve képekig elég sok minden rajta van)

'Vicc' az egészben, hogy a gyereknek van tabletje és okostelefonja...

Mondtam nekik, hogy ha kell, rendelek a gyerek telefonjára is olyan figurás tokot, amilyet csak szeretne, de nem mondtak semmit...

Lényeg, a lényeg, a rádió miatt -is- szükségem lenne a telefonra. Hogy mondjam meg?

2016. jún. 10. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Most telefon tetszet meg neki ? Vagy a tok ? Telefon nem adnám ha használom ,de ha tok akkor ahogy te is mondtad rendelnék neki egy ugyan olyat.
2016. jún. 11. 06:46
 12/13 MZ.per.X ***** válasza:
100%

Fú de utálom az ilyen embereket. Egyszerűen gyűlölöm mikor mások az én tárgyaim, a saját tulajdonom felett akarnak rendelkezni. Ez meg a legundorítóbb dolog, mikor arra hivatkoznak hogy kisgyerek kéri...hát szarom én bele, tanulja meg, hogy ami a másé az a másé.

Amúgy szimplán közölném velük, hogy bocsi, de használom, és kész.

2016. jún. 11. 11:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem vagy köteles odaadni, ha szó szerint csak papírnehezéknek használod.

Az a tiéd. Pont.

Te rendelkezel felette.

2019. dec. 3. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!