Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak egy álmodozó...

Tényleg csak egy álmodozó senki vagyok, egy púp a hátukon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak le szeretném írni az életem dióhéjban és kíváncsi vagyok olyanok véleményére akik hajlandóak végig olvasni a leírtakat.

16 éves lány vagyok. Elit iskolában tanulok, nemzetkozi érettségim lesz, mindez az eszem miatt. A többiek kinéznek, mert nincs pénzem. A szüleim nem támogatnak, a testvéreim egy álmodozó pics*nak tartanak. Minden nap egy kínszenvedes, nem szeretek igy élni. A suliban mindenki csinos ruhákat hord, szépek, edzoterembe járnak, normális életük van. Ok bulizni, szórakozni járnak. Nekem meg barátaim sincsenek. Szórakozni, eljárni tilos. Hajat festeni, körmöt sötét árnyalatra festeni tilos. Terdnél rövidebb ruha tilos, ahogy a melyen dekoltalt is. Mobilinternet tilos. Nincs szuper drága órám, cipők, telefonom. Mindig arról ábrándozok, hogy milyen csinos leszek ha nekem is lesz ilyen meg ilyen ruhám. Hogy milyen jo lenne elmenni egy koncertre vagy uj haj szint kipróbálni. Mikor látok egy jo autót (Nissan, Jeep) mindig megemlítem hogy ilyet szeretnek ha nagy leszek, ezzel fogom a gyerekemet suliba vinni . Erre anyuek lehurrognak, hogy szálljak le a földre mert ilyenek sose lesz. Kulfoldi egyetemen fogok ösztöndíjat pályázni. Nemzetkozi érettségivel valószínűleg megkapom majd egyszer, az ész hatalom. De a szüleim ebben sem támogatnak. Azt mondjak hogy úgyse fogok kijutni, az az újgazdagok helye. Pedig folyékonyan beszelek angolul, olaszul es németül es kitűnő tanuló vagyok.

Imádok utazni. Be szeretnem utazni a világot. Es ha néha kifejtem a számon hogy en majd ide el fogok utazni a tesoim egyből mondjak hogy kussoljak mert sose jutok el oda. Mindenhol ki es le vagyok nézve. Elfáradtam. Érdemes meg továbbra is az álmaimert küzdeni?

2016. jún. 7. 21:23
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszaitokat! Igyekszem barátkozni es nyitottnak lenni.

Utolso: 1 a kérdésem valódi

2 azt se tudtam hogy létezik ilyen sorozat

3 nem beszelek spanyolul igy ha nincs fordítása nem is tudnám nézni

4 telorol nehéz írni

2016. jún. 8. 18:49
 22/22 anonim ***** válasza:
72%

Sajnálom,hogy a szüleid ilyenek. Hasonló volt a kamaszkorom, nekem se nagyon segített senki,kívülálló voltam mert nem volt pénzem drága cuccokra. DE. És itt jön a megoldás: a nagyim megtanított rá,hogy egyetlen dolgot nem vehetnek el tőlem,az eszem.

Így korrepetálni kezdtem,lett pénzem,a szüleim meg azt látták,hogy nem másra várok,gyűjtöttem és megvettem,ami kell. Neked is ezt javaslom. Ahelyett hogy ilyen hülyeségeken rágódsz,hogy xy meg z mért így és úgy él, kezdj el tenni az álmaidért. Ne az legyen a lényeg,hogy Nissanod lesz-e vagy trabantod: ezek anyagi javak,nem leszel tőlük jobb,menőbb,különb. De azzal igen,ha például a nyelvtudásoddal elkezdesz korrepetálni: pénzt kereshetsz vele, elmúltál 16,senki se szólhat bele,és akár új barátokat is szerezhetsz. Sportolni akarsz? Mozogj otthon. A kivágott ruhákat és a miniszoknyákat én se engedném, legyen inkább saját stílusod. Ha annyira elhivatott vagy,mint amennyire írod,kezdj el tenni a célokért még ma! Sok sikert!

2016. aug. 4. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!