Szakítanátok a párotokkal, ha kiderülne, hogy biszexuális?
Most tudtam meg a barátnőmről... Bár eddig is gyanús volt már, többször is láttam, hogy például utcán megbámulta a lányokat. Illetve mondott olyat is hogy szívesen kipróbálná a csókolózást lánnyal. Ez engem eléggé taszít.. Úgy érzem nem tudok együtt lenni olyannal aki a saját neméhez (is) vonzódik.
Ti hogy vélekedtek erről?
Nyolcassal értek egyet, szerintem csak jár a szája, hogy neki hejj de bejönnek a lányok... sok fiatalka azt hiszi, hogy ettől vonzóbbá válik.
Egyébként könyörgöm, még jó hogy normális az, ha egy embert ez eltántorít a kapcsolatától. Hiszen lényegében hazudott a szexuális irányultságáról vagy enyhébb esetben is elhallgatta. Ez azért egyáltalán nem egy vállrándítással elintézhető dolog a legtöbb embernek.
Személy szerint, ha fülig bele lennék zúgva akkor valószínűleg csak ez nem tántorítana el a kapcsolattól, de egy frissebb dolognál biztos, hogy komolyan átgondolnám, hogy akkor most mi van.
"már, többször is láttam, hogy például utcán megbámulta a lányokat"
Ezek szerint nők után csorgatja a nyálát.
"Ha jó nőt lát a kedves,
Alul s felül nedves."
nem. nyilván okkal van veled. ha annyira félre akarna lépni,akkor akár egy fiúval is megtehetné.
de miért lépne félre? gondolom azért mondta el,mert próbál megnyílni előtted. korábban gondolom nem merte még.
nincsen ebben semmi.
persze később ez visszaüthet,hogyha mégis nagyon vágyik arra,hogy kipróbálja lánnyal és emiatt elhagy inkább..az gáz,.de reméljük nem fajul idáig a helyzet.
amúgy érdemes megkérdezned tőle,hogy mióta érzi így?hogy a lányokat is szereti? ha csak pár hete akkor biztosan csak fellángolás..
Én szakítanék.
Csak és kizárólag heteroszexuális beállítottságú emberrel akarok kapcsolatban lenni. Zavar. És nem tudok ellene tenni, ebben nem tudok megváltozni hiába akarnám erősen. Zavarna és kész.
Emiatt nem vagyok rosszabb,kevesebb emberileg.
Más nyugodtan legyen együtt akár bisex, vagy meleg emberrel ,egészségükre. De én ezzel nem tudok se azonosulni, se összejönni egy bisex emberrel.
Nem az a baj, hogy biszex, hanem, hogy nem szólt. Én is biszex vagyok, de én ismerkedésnél mindig el szoktam mondani és eddig egyik barátomat sem zavarta... :) Szerintem fő az őszinteség.
De lehet, hogy csak kíváncsi a barátnőd, és nem is bi.
20/l
"Én biszex vagyok, a párom ezt teljesen elfogadja. Tudod, attól, hogy valaki biszex, még nem fog megcsalni, mert téged szeret. Sőt együtt tudjátok majd a csajokat stírölni."
Szerintem pontosan tudja, hogy nem fogja ettől még megcsalni, de gondolom ő is heteróként inkább heteróval lenne együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!