Olyan elegem van anyuból. Ugy kezel mint egy 5 éves gyereket?
20 vagyok.
Ma pl megkért hogy fotózzak le valami masszírozó gépet itthon, de a gép az óriási led tv mögött volt és nem engedte hogy közel menjek a tv-hez mert leverem.. -.-
Azt mondta majd ő kiveszi. Most ez is mi?
Nem főzhetek itthon, semmit nem csinálhatok. Olyan vagyok mint egy segédrobot. Ha nincs kedve valamihez csak akkor moccanhatok meg.
Ez normális?
Plusz állandóan ideges, mindig kapkod, ingerült,feszült, és akármilyen jó hangulattal kelek az tuti hogy elcseszi..
Szerintetek?
Uhh most a lepontozással aztán adtál nekünk! :( Most már ránk is haragszol, nem csak anyukádra. Szörnyű életed lehet. :((((
Én felpontoztam az összes választ! Szerintem egytől egyig hasznosak!!
Ó, de vicces kedvűek itt egyesek, kívánom az összes támadónak az én családomat tiszta szívvel, bárcsak végignézhetném, hogyan veszitek az akadályokat. :-)
Anno középiskolás koromban érettségi után volt lehetőség az akkori sulimban szakmát tanulni +1 vagy +2 évig, több osztálytársam/évfolyamtársam élt is ezzel a lehetőséggel, és csak utána felvételiztek felsőoktatásba (azaz volt, aki 20 évesen). Mivel én más szakma iránt érdeklődtem, én csak akkor maradtam volna, ha nem vesznek fel érettségi után egyből főiskolára, de felvettek.
Kérdező, ne stresszeld magad, tudom, hogy nehéz, de akkor is próbálj kiutat találni, és tegyél meg mindent, nem számít, hogyan, mikor, mennyi idő alatt lesz meg.
Lehet, anyukád beteg, csak nincs betegségtudata (van ilyen a családomban, nagyon nehéz vele, jó, hogy már nem élek vele egy fedél alatt). Az is lehet, hogy nem tudja kezelni, hogy felnőttél, mert már nem vagy kicsi, nem kell gondoskodni rólad, csak ő nem találja a helyét a megváltozott helyzetben. Ebben az esetben az idő segíthet. Anyukám mesélte, hogy nagyanyám mindig elzavarta őt mosogatni, amikor anyukám főzni akart tanulni, mamám önszántából nem adta át a tudását, akkor szánta rá magát, amikor anyukáméknál általános iskolában volt háztartástan óra és anyukám ki akarta próbálni otthon titokban, amit tanítottak nekik, csak nem sikerült, és nagyszüleim a disznóólban találták meg a romokat, mivel a malac sem fogyasztotta el. :-)
Te viszont építsd az életed, tanulással, munkával, megtakarítással, és függetlenedj minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!