Örökbe fogadtak és meg szeretném találni az igazi anyukámat de a mostoha anyukámnak nem akarok szólni mert nem szeretném hogy fájjon neki. Nincs valami oldal ahol meg tudnám találni? Faecbookon, googlen kerestem már de nem találtam meg.
6-os vagyok és roppant érdekelne, hogy ki miért húzott le?
Komolyan nem értem az itteni társaságot és tényleg érdekelne, mi rosszat írtam?
talán ezt?
"Lehet, nem kíváncsi Rád, megbánt, stb. "
Nos, ezt nem alaptalanul írtam és nem kell álszenteskednie senkinek: egyszerűen tudomásul kell venni, hogy nem minden szülő kíváncsi a gyerekére. Mondom ezt úgy, hogy a gyerekem apja - bár látta már a gyerekem többször is - de simán levegőnek néz minket az utcán és nem köszön, még a gyereknek sem. Ez sokszor nagyobb fájdalom a gyereknek, mintha egyáltalán nem látja.
És nem, nem én vagyok a gonosz anya :D
Ha elmúltál 14 éves, akkor anyuddal (ne haragudj, de így írom azt, aki felnevelt, mert ő az anyukád és nem mostoha, mert az mást jelent, a biológia anyud vagy életadód az, aki megszült és most találkozni szeretnél vele :) )bemehetsz a gyámügyre, ahol kiadhatják a nevét és a címét (nem biztos, hogy az igazat tudod vagy már elköltözhetett), ha meg 18 is elmúltál, akkor egyedül is intézheted! Én nem titkolóznék a helyedben, mert egyszer minden kiderül és, ahogy mások írták, valószínűleg anyudnak ez elég nagy tüske lesz, de Te ismered, nem szeretnék beleszólni!
A gyámügy megkeresi az életadót, megmondja, hogy Te szeretnéd megismerni és megkérdik, hogy kiadhatják e az elérhetőségét neked. Ha nemmel válaszol, akkor rövidre van zárva a történet, ha megengedi viszont akkor is elsülhet rosszul. Akkor sem biztos, hogy fogtok beszélni vagy találkozni. Pont az ilyen kudarcok miatt érdemes anyukáddal együtt végigcsinálni, mert ő gyanítom eddig és ezután is támogatni fog, akárhogy is lesz. Sok sikert, bárhogy döntesz! :)
Akik itt a biológiai anyáról csak rosszakat írnak (eldobta a gyereket magától, nem kellett neki a gyerek, stb), azok vajon ugyanazok a válaszolók, akik a "véletlen terhes lettem" tiniknek azt javasolják, hogy ne vetessék el a gyereket, hanem adják örökbe?!?!?!?
Ugyanis nem kevés esetben a szülöanya éppen a gyerek érdekében adja örökbe, mert ö nem tudja biztosítani neki a testi/lelki fejlödéshez szükséges körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!