Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bekuljek ki az edesanya...

Hogyan bekuljek ki az edesanyammal?

Figyelt kérdés

En jelenleg 21eves (lany)vagyok!

Hat eloszor is ugy kezdodott hogy egyedul nevelt 3munkat mert apukammal kulon mentek mikor meg kicsi voltam.Soha nem ismert el,mindenkinek dicsert de en soha egy koszonomot nem kaptam,pedig mindig mellette voltam,mindenben tamogattam es segitettem neki. 7eves voltam a kis ocsem 1eves en vigyaztam ra vittem at reggel suli elott a mamahoz stb takaritottam es suliba jartam. Majd mikor 18lettem o osszejott egy ferfival es en es a 19eves batyam mehettunk ahova akartunk (koltoznunk kellett). Majd 20evesen rairtam a neten es ossze vesztunk en ki adtam magambol minden addigi serelmem azt h en soha nem szamitottam neki csak a ket fiu testverem, en arra voltam jo hogy mindent megcsinaljak amikor o dolgozik. Persze mikor mar nagyobb lettem jartam vele en is dolgozni mivel hazvezetono es hiaba keltem koran dolgoztam vele estig,haza ertunk otthon is kitakaritottam egyszeruen ugy erzem hogyen tenyleg mindent meg tettem amit egy lany megtehet az anyjaert. Azota hallani sem akar rolam az ocsemmel kuldtem neki egy angyalkat hogy az angyalkam majd mindig vigyazzon ra,kiakadt persze az ocsem elmondta h anyam nem erti h en mit kepzelek h ezzel minden el van rendezve? Persze tudom hogy nem de o is es en is nagyon makacsok vagyunk ,ugy ereztem valakinek meg kell tennie azelso lepest de azota semmi nem valtozott nem merek vele bbeszelbni tudom hogy megbantottam...:( mit tegyek hogyan tovabb?

2016. máj. 27. 12:53
1 2
 11/19 anonim válasza:
12%
Én nekem az édesanyám mindig azt tanácsolta, hogy a fontosabb döntésekben ne a büszkeségünk győzzön, és, hogy mindent meg kell beszélni. Én szerintem az angyalka küldése egy nagyon aranyos gesztus volt de ezzel tényleg nincs még semmi elintézve. De már egy jó kezdés egy békülős beszélgetéshez. Lehet anyukád már megbánta, hogy ezt tette. Szerintem egyik nap amikor tudod, hogy egyedül van, akkor menj át hozzá és higgadtan beszéljétek meg a dolgokat. Ha ezek után is elzavar vagy makacskodik, akkor hagyd és várd meg még ő keres, ha keres...
2016. máj. 27. 15:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Es persze hozzam vagta a veszekedes soran hogy lehet azert kellett igy felnonom hogy legyen mit meg egyek (persze nem ilyen finoman fogalmazott)
2016. máj. 27. 16:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát ha az én anyukám ilyen lenne biztos nem akarnák vele békulbi , de ha te szeretnél elmesz bocsanatott kersz ami szerintem nem jogos hogy neked kell es ha nem bekel nem kell vele foglalkozni vagy ha megbekel kibekultok akkor se jarnek sokat hozza mert abbol neked jo nem fog kisulbi foglalkozz akkor apuddal aki szerett teged ..
2016. máj. 27. 16:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyon koszonom a valaszokat maris nagy ko esett le a szivemrol,en azt gondoltam hogy lehet en vagyok a hibas hogy ez igy normlais.Megfogadom a tanacsaitokat es tenyleg sokat segtettetek nekem amit koszonok neketek! :)
2016. máj. 27. 16:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kerdeztem,h miert haragszik... Tudom, h fiatal vagy es anya nelkul nehez, de hidd el, h neked hosszú tavon az tenne jot, ha lezarnad ezt a dolgot magadban es nem ujitanad fel a kapcsolatot anyaddal. Akkor sem, ha o keres. Az enyem is egy igazi nember, csak masban nyilvanul meg. 40 eves vagyok, gyerekem is van, hozza is ugyanugy viszonyul, ahogy hozzam gyerekkent. En befejeztem vele egy eletre. Nekem is van ket tesom, veluk mindig maskepp bant, hozzateszem, az se az idealis anya- gyermek viszony de legalabb érződik vmi szeretefele. Ami felem nem volt. Hidd el, hogy ilyen szulo csak art neked.
2016. máj. 27. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus mérgező szülő. Felejsd el, hogy valaha is ismerted. Azoknak pedig, akik szerint a kérdező a hibás, üznem, hogy nagyon nincsennek képben. Attól, hogy a kérdező a gyerek még nem jelenti azt, hogy neki kellene pitizni.
2016. máj. 27. 16:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon szép hogy ezek után, amik Veled történtek ki akarsz békülni édesanyáddal!

Az lenne a lényeg hogy a Téged ért sérelmeket maradéktalanul meg tudd neki bocsájtani és el tudd fogadni hogy az édesanyád ilyen és nem fog megváltozni!

Később lehet hogy látni fogod majd mitől lett ilyen. Mindenki hordoz fájdalmat magában!

Ha el tudod Őt fogadni olyannak, amilyen akkor lelkileg le tudsz válni róla teljesen és nem fog többé Neked fájni az Ő viselkedése sem. (Én évekig küzdöttem ilyen értelemben a szüleimmel.)

Ne Te menj el hozzá, hanem egy semleges, nyugodt helyen próbálj meg "barátkozni" vele, esetleg többször is hívd meg és nem kell hogy ott legyen más a családból sem, így lenne rá lehetőség hogy átbeszéljétek a problémákat.

Nem biztos hogy sikerül a kapcsolatotokat normális mederbe terelni, de biztos hogy helyes irányba haladsz és megnyugodhatsz hogy megtetted ami Tőled telik.

Kívánom Neked hogy sikerüljön! :-)

2016. máj. 28. 13:16
 18/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Mindent meg fogok probalni, es majd megirom hogy mi hogy alakult.:)
2016. máj. 28. 16:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem írtad meg
2023. szept. 1. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!