Mit csináljak, ha anyám nem áll le ezzel, annak ellenére, hogy megkértem?
Èn úgy lárom, hogy anyádat elèggè megviselheti ez a dolog. Az sokszor könnyìt a dolgon ha kiadja magából. Ugyanis nem olyan èlmènyekről van szó amik hètköznapiak. Ahhoz, hogy emèssze az is kell, hogy szavakká alakìtsa a dolgot. Emlèkezz bármilyen esemènyre ami a fejedben èlt mint gondolat mintvèlmèny. Ès miután kimondtad ill szavakká alakìtottad mennyire megváltozott. Neki is kell ez. Mondjuk az, hogy felnőni ès leválni kezdesz az is èrezhető, mert bezárkózol. Nemcsak a pszihiátria miatt zárkózol el tőle. Amúgy is. Figyelgesd magad ès őt! Mi törtènik ha nem hallgatod meg, Mi törtènik ha meghallgatod. Amúgy èrdekel az ami vele törtènik? Èrdekel, hogy mit èrez az anyád? Ha igen ne a sztorira figyelj. Az anyádra, ott a tükre. Ha nem èrdekel akkor másik kèrdèst tegyèl fel. Fogalmazd újra a pszihopata sztorikat ezek alapján. Mèg èrdekes is lehet. Anyádnak is jó lesz meg nekes is.
Am küld hozzám, engem èrdekelne amiket mesèl. Neki hallgatóság kell aki nyitott, neked bèke, nekem meg a sztorik :) komolyan
Szerintem ki akarja magából beszélni, vagy csak kapcsolatot akar veled/valakivel teremteni és nincs más témája csak ez...
Keressen hobbit ahol emberekkel beszélgethet, legalább lefoglalja magát és más embereket terhel a bajaival, akiket lehet érdekel is...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!