Miért kell ezt csinálnia anyunak?
Tanulok épp érettségire és nagyon nagyon szeretném ha felvennének és anya semmiben nem segit. Nem támogat semmit nem csinál,sőt akadályoz csak.
Most szerettem volna venni ilyen memolife max-ot 30 db-osat mert úgy hallottam nagyon jó, de anya nem ad rá pénzt, nekem meg nincs ugye mivel nem dolgozok. Kérdeztem miért nem ad azt mondta csak. Én tudom hogy nem akarja hogy továbbtanuljak mert ezt mondta már többször is, hogy menjek inkább dolgozni de én tanulni akarok. Nem igazán járok el sehova már fél éve, mert év elején irásbelire készültem sokat, most meg ugye szóbelire tanulok. Ha viszem a tételeim hogy kérdezzen párat elküld,hogy hagyjam már ezzel. Oké hogy magamtól is tudnom kell,de ha nekem ez nagy segitség akkor miért nem lehet kikérdezni? Kezd minden összemosódni a fejemben és jó lenne ha elmondhatnám valakinek a tételeket mert nagyon szeretnék ötöst 3 tárgyból de igy nehéz.. Memolife maxtól meg tudom hogy nem fog semmi a fejembe szállni, de ha megvan rá az esély hogy segit akkor nem értem miért kell ebben is akadályozni. Nem kérek semmire pénzt, egy szar cipőben járok, 2 nadrágom van, nincs semmi ruhám, bulizni sem megyek, tanulok.. és ezt most nem azért mondom hogy sajnáljatok, mert engem ezek nem is érdekelnek és nem is akarnám az időmet pazarolni arra hogy elmegyek itthonról csak ha megnézek másokat,hogy hetente új ruha,új cipő stb, és megnézem magam hogy én egy csak egy agyvitamint szeretnék venni hátha segit picit akkor azért elég furcsa hogy nekem ennyi nem jár...
Szerintetek hogy győzzem meg anyut hogy megvehessem?
19/L
#22:
nem mindenkinek az érettségi az életcélja, van aki többre is vágyik :) ne vedd magadra, de nem vagyunk egyformák, te legyél boldog az érettségivel, más meg az OKJ-val, diplomával...
nem akar támogatni az érettségiben, gondolom később sem fogsz tőle támogatást kapni, szóval sajnos ezzel együtt kell élned, valahogy meg kell oldanod a tanulást...
23F
Diákmunka?
Én ennyi idősen pl dolgoztam,pedig nem vagyok sokkal idősebb nálad!
Esetleg apuka-nagyszülők?
egy mamám van.
Aput nem érdeklem.
De most nem is értem ezt a kommentedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!