Majdnem lebuktam, hogy biszex vagyok. Mit tegyek?
Ma kint voltam egyik barátnőmmel, és anyám dühösen telefonalt hogy menjek haza mert kérdezni akar tőlem valamit. Hazamegyek és mondta,hogy üljek le.. Bejelentkezve maradt a facebookom, és ott sok palival beszéltem akik bik/melegek. Kérdi,hogy meleg vagyok? Benyögtem hogy fiúk is lányok is.
Nagyot nézett, kérdezte hogy miért, mivel másabb egy fiú mint egy lány... Mondom ezt nem lehet elmagyarázni.
Nagyon primitív volt, rá akart venni a heteróságra, felvilágosítást kaptam hogy hogy ...-nak a melegek, elég alpárian kifejezve.. Meg hogy miért jó hogyha egy pali csókolgat meg mellette ébredek, nem sétállhatok vele az utcán kézenfogva, stb.
Egész nap ezzel voltam cseszegetve, meg hogy beköp apámnak ha nem változtatok és akkor balhé lesz meg ilyenek..
Mit kéne tennem? Úgy érzem nem lehetek önmagam már itthon se.
Egész nap teelfonom nézegette, mik vannak rajta, kikkel beszélek, és már nagyon idegesít.
Koszonom mindenkinek a valaszokat,mentek a zold kezek
Ma megzsarolt hogyha nem valtozok elmond mindent apanak es akkor botrany lesz meg ilyenek...
:( jó hát akkor hazudj neki... Mond hogy heteró vagy. Ha kell akkor mutass be neki egy csajt hogy ő a barátnőd.
Nem szeretem ha hazudni kell és valaki nem vállalja magát,de neked nincs más választásod
Nem szeretek hazudni én sem de most muszáj...:/
Amúgy nem ertem miert nem nezi realisan a dolgokat, miert nem mindegy neki hogy milyen nem mellett vagyok boldog.
Lenne neki inkább fontosabb hogy boldog legyek és jol erezzem magam mindenhogy gatlasok nelkul
A szülők gyakran ilyenek más téren is.
Én se értem csak azt tudom hogy ez messze nem egyedi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!