Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Majdnem lebuktam, hogy biszex...

Majdnem lebuktam, hogy biszex vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma kint voltam egyik barátnőmmel, és anyám dühösen telefonalt hogy menjek haza mert kérdezni akar tőlem valamit. Hazamegyek és mondta,hogy üljek le.. Bejelentkezve maradt a facebookom, és ott sok palival beszéltem akik bik/melegek. Kérdi,hogy meleg vagyok? Benyögtem hogy fiúk is lányok is.

Nagyot nézett, kérdezte hogy miért, mivel másabb egy fiú mint egy lány... Mondom ezt nem lehet elmagyarázni.

Nagyon primitív volt, rá akart venni a heteróságra, felvilágosítást kaptam hogy hogy ...-nak a melegek, elég alpárian kifejezve.. Meg hogy miért jó hogyha egy pali csókolgat meg mellette ébredek, nem sétállhatok vele az utcán kézenfogva, stb.

Egész nap ezzel voltam cseszegetve, meg hogy beköp apámnak ha nem változtatok és akkor balhé lesz meg ilyenek..

Mit kéne tennem? Úgy érzem nem lehetek önmagam már itthon se.

Egész nap teelfonom nézegette, mik vannak rajta, kikkel beszélek, és már nagyon idegesít.

2016. máj. 22. 01:14
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Végül kitaláltam hogy divatból csinálom, így lenyugodott úgy ahogy
2016. máj. 22. 01:14
 2/25 anonim válasza:
77%

Sajnos, ha ennyire nem tudják elfogadni otthon, akkor talán jobb, ha nem emlegeted. A szövegből az jött le, hogy fiú vagy, szóval a barátnőidet majd bemutathatod nekik. A barátaidat meg inkább akkor ne, mondd azt nekik, hogy nincs senkid. Ha ilyen durván kiakadnak, akkor nem is kell tudniuk róla. Persze ha majd elköltözöl, nem tőlük fogsz függni, akkor úgymond mindegy lesz, mit gondolnak, úgyse lesz beleszólásuk, de nem hiszem, hogy rossz kapcsolatot akarsz velük a későbbiekben emiatt.

Esetleg majd később, ha úgy érzed, felvetheted a témát, hogy higgadtan megbeszéljétek. Akkor mondd el nekik, hogy ezen nem tudsz változtatni és sokat jelentene, ha elfogadnának. Ha nagyon hajthatatlanok, akkor nem tudsz mit tenni.

Remélem megoldódik és hogy tudtam segíteni

2016. máj. 22. 02:11
 3/25 anonim válasza:
61%
Eloszor is hany eves vagy?
2016. máj. 22. 02:43
 4/25 anonim ***** válasza:
94%

Jól csináltad. Hitesd el vele, hogy elmúlt.

Aztán éld a saját életed.

Én nem vagyok meleg de ugyanúgy nem mondom el senkinek, a szüleimnek se, hogy kivel mikor hol hogy stb. csinálom, mert nem rájuk tartozik.

Ez így van nálad is.

Teljesen mindegy milyen a szexuális irányultságod, ez és ennek a részletei csak arra tartoznak akivel ilyen jellegű kapcsolatba kerülsz.

2016. máj. 22. 03:15
 5/25 anonim ***** válasza:
78%

anyukád szégyellheti magát!

milyen dolog az,hogy olvasgatja a privát üzeneteidet? utána meg képes számon kérni, meg fenyegetni,hogy beköp apukádnak?

szánalmas a viselkedése.

annyit tudsz tenni,hogy legközelebb kijelentkezel a facebookodból . és nem osztasz meg vele semmit ezzel kapcsolatban.

ha biszex vagy, akkor biszex. ha hetero akkor hetero. ha meleg akkor meleg. MAGÁNÜGY . nyilván ha normálisan állna hozzá a témához az anyukád, akkor másabb lenne a helyzet.de így én tényleg nem erőltetném a témát vele.

2016. máj. 22. 07:34
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is jó döntést hoztál azzal hogy elhitetted hogy elmúlt. Én is így csináltam mikor a barátnőim cikiztek a távkapcsolat miatt amibe belementem. Húztam egyet a vállamon, hogy már vége de nem volt vége :D csak elkerültem hogy sértegessék őt és ezáltal nekem is fájdalmat okozzanak.

Anyukád meg tanulhatna egy kis illemet, hogy alapból nem nézegetjük más privát beszélgetéseit-.- nem bírom az ilyen embereket

2016. máj. 22. 07:54
 7/25 anonim ***** válasza:
74%

Anyád nem normális.....

Sajnálom hogy így kell élned.. Ebben a helyzetben ez volt a legjobb amit tehettél. Ne beszélj vele erről a témáról. Majd ha elköltözöl és esetleg egy fiúval jössz össze utána nyugodtan meg mondhatod anyádnak, mert onnantól kezdve nem tud mit csinálni.

2016. máj. 22. 09:26
 8/25 A kérdező kommentje:

el akar vinni majd pszichológushoz, szóval ja:DD

és 15 éves fiú vagyok

2016. máj. 22. 15:32
 9/25 anonim ***** válasza:
88%

pszichológushoz???

Arra inkább neki lenne szüksége, remélem egy normálisat talál aki kimondja hogy vele van probléma.

2016. máj. 22. 15:34
 10/25 A kérdező kommentje:

igen, meg olvasta az fbm szóval láthatta volna hogy eddig 2 barátnőm is megcsalt:))

és sose voltam magammal megelégedve, barátaimtól kértem segítséget hogy miért nem kellek senkinek, stb

és mondta hogy önkép zavarom van meg ilyen baromságokat beszélt és neki állt feljebb amikor flegma voltam, mert nagyon rosszul esett amikor nekiáll itt b*zizni

meg hogy kérjek tőle segítséget inkább ne a barátaimtól, már bocsánat, eddig se kértem semelyik családtagomtól segítséget, de ezek után végképp nem fogok :))

2016. máj. 22. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!