Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Majdnem lebuktam, hogy biszex...

Majdnem lebuktam, hogy biszex vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma kint voltam egyik barátnőmmel, és anyám dühösen telefonalt hogy menjek haza mert kérdezni akar tőlem valamit. Hazamegyek és mondta,hogy üljek le.. Bejelentkezve maradt a facebookom, és ott sok palival beszéltem akik bik/melegek. Kérdi,hogy meleg vagyok? Benyögtem hogy fiúk is lányok is.

Nagyot nézett, kérdezte hogy miért, mivel másabb egy fiú mint egy lány... Mondom ezt nem lehet elmagyarázni.

Nagyon primitív volt, rá akart venni a heteróságra, felvilágosítást kaptam hogy hogy ...-nak a melegek, elég alpárian kifejezve.. Meg hogy miért jó hogyha egy pali csókolgat meg mellette ébredek, nem sétállhatok vele az utcán kézenfogva, stb.

Egész nap ezzel voltam cseszegetve, meg hogy beköp apámnak ha nem változtatok és akkor balhé lesz meg ilyenek..

Mit kéne tennem? Úgy érzem nem lehetek önmagam már itthon se.

Egész nap teelfonom nézegette, mik vannak rajta, kikkel beszélek, és már nagyon idegesít.

2016. máj. 22. 01:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyot nézett, kérdezte hogy miért, mivel másabb egy fiú mint egy lány..."

Na jó, én itt elröhögtem volna magam... :D

2016. máj. 22. 17:23
 12/25 anonim ***** válasza:
9%
édesem, gimiben én is vonzódtam a lányok felé gondolatban, aztán mégis a férfiaknál kötöttem ki. Kamaszkorban a hormonok és egyebek miatt bizonytalanok vagyunk és sokszor van az hogy valaki vakvágányra téved egy időre csak azért mert ott kevésbé sérül. Biztos meg vagy győződve hogy te biszex vagy, de ha 10 év múlva is így érzel én csak akkor hinném el.
2016. máj. 23. 10:02
 13/25 kovpet ***** válasza:
100%
Kérdező: hazudni nem szép dolog ugyan, de jelen esetben nem nagyon volt választásod. Jól tetted.
2016. máj. 23. 13:40
 14/25 Bence_ ***** válasza:
95%

Vigyen el pszichológushoz. Ilyen anya mellett;)

Pszichológus vele is fog beszélgetni. Rá fér.

2016. máj. 24. 17:46
 15/25 A kérdező kommentje:

ja és ma itt pattogott megint hogy töröljem ki a telefonomból az összes fiú telefonszámát és a kódot is le kellett szednem róla

mondtam neki hogy utálom ha a MAGÁNéletemben kutakodnak és elkezdi hogy bármit megnézhet mert a gyereke vagyok, még azt is amit nem akar

legszívesebben elköltöznék innen

2016. máj. 24. 19:14
 16/25 kovpet ***** válasza:
74%

Szegénykém :(

De majd csak megnyugszik.

Faterod hogy áll ezekhez a dolgokhoz? Lehet, ha "beköpne", még jobban is járnál :)

2016. máj. 24. 19:25
 17/25 A kérdező kommentje:
ugyanolyan mint ő, sőt még rosszabb :(
2016. máj. 24. 19:49
 18/25 Bence_ ***** válasza:
100%
Gyereke és nem a tulajdona vagy.
2016. máj. 25. 10:05
 19/25 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz :S
2016. máj. 25. 12:32
 20/25 Bence_ ***** válasza:
100%

Ezért is menjetek pszichológushoz.

Sokat segítene ha beszélne a szüleiddel (is).

2016. máj. 25. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!