Családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek ki szoktátok mondani a hibáit?
Figyelt kérdés
Jó őszintén elmondani, ha valami nem stimmel, hátha az illető nem is vette észre magától vagy el kell fogadni mindenkit, ahogy van? Ti melyik állásponton vagytok?2010. ápr. 10. 00:28
11/12 anonim válasza:
Én igazándiból nem szeretek kritizálni,csak finoman célozgatni,aztán vagy veszik alapot,vagy nem.Mivel én sem vagyok tökéletes,vagy hibátlan,és voltam már azon az oldalon,mikor semmi nem volt elég jó,amit én csinálok.Azért,mert én csinálom,és nem azért,hogyan.Szóval bánjunk csínján az ilyesmivel,nézzünk tükörbe,és gondolkodjunk el azon,tényleg olyan hatalmas hibákat követ-e el a másik,mint amilyennek gondoljuk,mielőtt a szánkat kinyitjuk.Ugyanis a tanácsból könnyen kioktatás lesz,az meg rohadt sz@rul tud esni.Közben meg bele sem gondolunk,hogy hoppá,,másban meg mi nem vagyunk a toppon,közben meg osztjuk az észt nagy elánnal.
12/12 anonim válasza:
Igen megmondom nekik őszintén. Én nem fogok szívni és hallgatni azért hogy tovább éljünk "szeretetben". Természetesen nem akarom őket megváltoztatni! De ha ők nem változnak meg maguktól, akkor én nem figyelek rájuk többet, nem barátkozom velük ha a párom akkor inkább szakítok. Éljen úgy ahogy akar, de én is úgy élek, és nem fogom azzal tönkretenni az életem azzal, hogy tűrök valamit ami nekem nagyon zavaró. Ez azért nem minden hibánál van így! Attól függ én mennyira tűröm. Ha pl arról van szó rendetlen, hisztis, mittudomén nem hajta fel a wc ülőkét, akkor zavaró ugyan de kit érdekel, szólok neki de ennyi!? Ellenben ha pl iszik, drogozik, vagy pl állatokat bántja akkor azt már nem tűröm, szóval vannak ilyen fokozatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!