A fiú gyerekek másnál is inkább az apjukban "bíznak meg"?
Az én apukám nem vitt ilyen helyekre, általában csak üvöltözik velem, pedig 17 éves vagyok, sosem cigiztem, sosem hagytam, hogy a barátaim részegre itassanak (mert ugyebár ez a korosztályomban a menő), a jegyeim sosem voltak rosszabbak négyesnél, mégis néha úgy viselkedik apukám velem, mint valami fiatalkori bűnözővel...
Szóval ezt inkább a szülő-gyerek kapcsolat határozza meg, én anyukámnak mondok el "bizalmasabb" dolgokat (már amennyire ezt egy kamasz annak nevezheti).
Szerintem ideális helyzetben tényleg az apjával beszéli meg a "pasis" ügyeket egy srác. Mert ők azért jobban rálátnak ezekre a dolgokra, már a nemükből kifolyólag :).
Szerintem az anyásság több esetben pusztán abból fakad tinikorban, hogy az anyjukkal több időt töltenek (ez nem feltétlenül az a apa hibája, lehet, olyan a munkahelye, hogy hétközben kizsigerelik, hétvégén pihennie kell).
Én soha nem mondtam bizalmas dolgokat apámnak bár a + 18-at anyámnak se. Magányügy.
Én am apámmal nem is igazán beszélek, ő nem egy kedves ember (finoman szólva). Ilyenekre meg nincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!