Annyira idiótának érzem magam! Átver?
Most az imént a férjem kivonult cigizni, de közben láttam viszi a telefonját és kiment az utcára. Valami ürüggyel utánamentem és beszélt valakivel, kedvesen. Majd kérdeztem miért nem jön be. Közben be is jött és lassan letette a telefont. Kérdeztem kivel beszélt, kollegájával. Mondtam, akkor, hagy nézzem meg. Mire ő, mit mutogassam, mondtam ki volt. És el is viharzott. Nem mutatta meg a telót.
Nem régen hírbe hozták egy nővel, persze ő tagadta és már nem is volt benne ez a név a telefonjában. Sok gyanús helyzet volt, de azt mondta hülyeség nem csalt meg. Akkor most miért nem nézhettem meg a telefont és miért lett ideges, mikor utánamentem?
A nővel beszélt?? Vagy csak én képzelődöm, olyan rossz érzésem van.
Köszönöm nektek. Igen ez a házasság már mióta nők kerültek képbe, vagy is inkább 1 bizonyos főleg, azóta haldoklik. Bizalom volt, én sose féltékenykedtem, még buliban sem érdekelt ha más csajokkal táncolt, vagy beszélt. De most mintha megcsalna, nem tudom ezt megmagyarázni, lehet csak bebeszélem magamnak, de így érzek. Igen azóta is fasírtban vagyunk, haragszok rá, mert bunkón lehurrogott, hogy nem mutatta meg a telefont, meg hogy én nem vagyok normális. Ha nem lenne sáros miért ne mutatta volna meg?!
Kezdem teljesen nem szeretni a férjem és nem érti meg, hogy részemről meghal ez a házasság eza sok bizonytalanság és gyanús helyzet, mindent kiöl belőlem és utána a lekezelő szöveg, holott csak nyomatékosítania kellene tényekkel, dolgokkal, pl most a telóval, hogy drágám, csak képzelődsz. De mivel ez nem történik meg sosem, mire következtetek, sáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!