Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira idiótának érzem...

Annyira idiótának érzem magam! Átver?

Figyelt kérdés

Most az imént a férjem kivonult cigizni, de közben láttam viszi a telefonját és kiment az utcára. Valami ürüggyel utánamentem és beszélt valakivel, kedvesen. Majd kérdeztem miért nem jön be. Közben be is jött és lassan letette a telefont. Kérdeztem kivel beszélt, kollegájával. Mondtam, akkor, hagy nézzem meg. Mire ő, mit mutogassam, mondtam ki volt. És el is viharzott. Nem mutatta meg a telót.

Nem régen hírbe hozták egy nővel, persze ő tagadta és már nem is volt benne ez a név a telefonjában. Sok gyanús helyzet volt, de azt mondta hülyeség nem csalt meg. Akkor most miért nem nézhettem meg a telefont és miért lett ideges, mikor utánamentem?

A nővel beszélt?? Vagy csak én képzelődöm, olyan rossz érzésem van.

2010. ápr. 9. 09:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
58%
Hívj férjedet leülni, és megbeszélni mindet!
2010. ápr. 9. 10:27
 12/34 anonim ***** válasza:
58%
Az őszinteség a legfontosabb. Utolsó voltam.
2010. ápr. 9. 10:29
 13/34 anonim ***** válasza:
70%

A párom is és én is beszélünk más férfiakkal/nőkkel kedvesen. Utána - ha a másik megkérdezi -, megmondjuk, ki volt. De

1. soha nem kértem, hogy mutassa meg (vagy bízom benne, vagy nem),

2. soha nem kérte, hogy mutassam meg (vagy bízik bennem, vagy nem).

Őszintén megmondom, baromi ideges lennék, ha ellenőrizgetne, és csakazértse mutatnám meg, pedig semmi takargatnivalóm nincs.

Nem azt mondom, hogy dugd a homokba a fejed, de bizalom nélkül megette a fene az egész kapcsolatot.

Ha ok nélkül gyanakszol, azért, ha nem ok nélkü, akkor azért.

2010. ápr. 9. 10:30
 14/34 anonim ***** válasza:
74%

Én meg hazardíroznék. Egy alkalmas pillanatban megkérdezném tőle, hogy akar-e nekem valamit mondani, mert délelőtt volt egy igen érdekes telefonbeszélgetésed, egy fiatal hölggyel, és szeretnéd a sztorit az ő szemszögéből is megismerni.

Sajnos nálam bevált, és a "kedvesem" eldalolta az ő titkos kis kapcsolatát:(

2010. ápr. 9. 11:01
 15/34 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam írtok-e. Köszönöm és még várom is, bár szinte egyértelmű, hogy nem hiába gyanakszom, érzem.

Nem vagyok féltékeny, sose voltam az. De mikor fasírtban voltunk kicsit a férjemmel kb 1 éve, akkor nem is gondotam erre, bár visszagondolva annyi rengeteg gyanús helyzet volt és sose hittem volna róla. Majd kb fél éve elkezdték mondogatni, kérdezősködtek sokan, hogy jól megvagyunk, mire kíváncsi lettem miért kérdezi ennyi ismerős. Rákérdeztem és azt mondták, hogy itt-ott látták más nővel sétálgatni, a kocsiát sokszor egy lakóház előtt.... Meg egy nő hozta haza párszor, ugyanaz.... Telefonnézésnél találtam egy ismétlődőd számot. ezért gyanakszok, ronda dolog, de elveszett a bizalmam.

2010. ápr. 9. 11:03
 16/34 anonim ***** válasza:
81%
Ha mindez igaz, akkor nem te vagy gyanakvó, hanem a pasid bizony más utakon jár. Én már cuccolnék, aztán irány az országút....
2010. ápr. 9. 11:17
 17/34 anonim ***** válasza:
74%

Az, hogy "ülj le a férjeddel beszélni" a lehető legrosszabb ötlet, mert aki megcsal és titkolja, egyszer már végig mész ezen a tortúrán, hogy elbeszélgetsz vele, megkérdezed és tagadja, akkor most is tagadni fogja ez tapasztalat (sőt jobban odafigyel, hogy le ne bukjon), ezzel semmit sem lehet elérni, főleg úgy, hogy már egyszer kérdezte és nem volt őszinte.

Szerintem is megcsal sajnos és ez is tapasztalat, ugyanezt csinálta, hogy elvonult telefonálni... :(

Nyugodtan nézz bele abba a telefonba este, vagy amikor alszik, vagy kint dolgozik és bent marad a telefon. Nézd át a mentett sms-eket, hívásokat. Aki írja, hogy ez milyen aljas dolog annak üzenném, hogy a megcsalás aljasabb dolog! Aki megbízik a párjában persze, hogy nem tesz ilyet én sem teszem a jelenlegivel, de az exemnél, amikor már nem bírtam tovább ezt a kételyt kézzel fogható bizonyítékra volt szükségem, hogy az arcába vághassam és bejött ott volt az sms, amit nem tőlem kapott... És vége.

2010. ápr. 9. 11:23
 18/34 anonim ***** válasza:
Ne a nevet keresd, hanem a számot. Lehet,h a Kovács Juli valójában Kis Pista néven van a telefonjában. Nem?
2010. ápr. 9. 11:37
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam ilyen helyzetben. Mindenki engem nézett idiótának. Majd az eset után hat évre kiderült, hogy amire én gyanakodtam az mind igaz. Abban a helyzetben is mindenki engem nézett idiótának, mert hogy lehettem ennyire hülye, hogy sokéven át valaki át tudjon verni. Ha a nő elkezd gyanakodni akkor már ott rég incs minden rendben.

Lehet, sőt, jó ha van egészséges féltékenység. DE ez nem ugyanaz mint a gyanakvás, megérzés.

Remélem minden rendben lesz. Szorítok neked!

2010. ápr. 9. 12:02
 20/34 anonim ***** válasza:
76%
Szia, nagyon sajnalom h ez van. Azt tudom mondani en is, h semmikepp ne mutasd, h gyanakszol. Ne kerdezgesd, ne faggasd, hanem csak viselkedj termeszetesen, talan meg var is par napot. Lehet, h most elenken el benne, h lehet h sejtesz valamit. Ha most lapulsz, akkor azt fogja hinni, h tovabb jatszhatja a kis jatekat. Pedig nemm, mert le lesz ra csapva akkor ,amikor a legkevesbe szamit ra!!!! ejjel mikor tuti alszik, akkor nezd meg a telefont. nem tdm miota vagytok hazasok es mennyire ismered a munkatarsait, tudod e a nevuket, v a baratai nevet... de ha valami gyanus nevet talalsz, az lehet, h alnev... en kiirnam a gyanus neveket a telefonjabol, es szigoruan SZAM NELKUL felhivnam, mondjuk masnap delelott.. meg kell bizonyosodni rola, h megis a Pista az nem Mariska-e veletlenul... Szoval csak ugyesen, notarsaid veled vannak lelekben, es hajra! Aztan oszd meg velunk mi tortent!
2010. ápr. 9. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!