Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira idiótának érzem...

Annyira idiótának érzem magam! Átver?

Figyelt kérdés

Most az imént a férjem kivonult cigizni, de közben láttam viszi a telefonját és kiment az utcára. Valami ürüggyel utánamentem és beszélt valakivel, kedvesen. Majd kérdeztem miért nem jön be. Közben be is jött és lassan letette a telefont. Kérdeztem kivel beszélt, kollegájával. Mondtam, akkor, hagy nézzem meg. Mire ő, mit mutogassam, mondtam ki volt. És el is viharzott. Nem mutatta meg a telót.

Nem régen hírbe hozták egy nővel, persze ő tagadta és már nem is volt benne ez a név a telefonjában. Sok gyanús helyzet volt, de azt mondta hülyeség nem csalt meg. Akkor most miért nem nézhettem meg a telefont és miért lett ideges, mikor utánamentem?

A nővel beszélt?? Vagy csak én képzelődöm, olyan rossz érzésem van.

2010. ápr. 9. 09:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Jól érzed, az vagy. 99%, hogy átver. Ha mégsem ver át, akkor viszont még inkább az vagy, nem?

Mi az amit szeretnél?

Együttérzést, biztatást, tanácsot, véleményt, egyebet?

Fentebb kaptál már mindből.

Én is bizalom-párti vagyok. Egyben hiszem, hogy a bizalom egy olyan valami, amit lehet erősíteni is. Egy ilyen történet nagyon legyengíti, de van mód arra is, hogy visszaszerezzük, építsük a bizalmat. Ehhez az első lépést annak kell megtenni, aki ebben érdekelt. Előbb adni kell, és csak aztán várhatom, hogy kapok. Úgyhogy a dolog rajtad múlik. Együtt akarsz maradni vele, vagy ürügyet keresel, hogy elhagyd? Nagyon nem mindegy.

2010. ápr. 9. 12:24
 22/34 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nem csal meg, csupán elege van a féltékenységedből
2010. ápr. 9. 12:41
 23/34 anonim ***** válasza:
60%
Szinte biztos, hogy nő volt. Nálam ugyanez volt a szitu, de én kikaptam a kezéből a telefont és beszéltem is a csajjal. Rögtön mondtam neki, hogy a férjem mindent elmesélt róla már, mindent tudok, stb. és hogy mostanában volt egy durva nemibetegségem, és szeretném megkérdezni, hogy gumit használtak-e emiatt. Így a kislány mindent beismert akaratlanul. :) Második férjemnél ugyanez a szitu volt, ott csak elmentettem a számot és később hívtam fel. Bemutatkoztam, és megnyugtattam, hogy ne izguljon, a párom mindig ezt csinálja, ő már kb a 15. barátnője két év alatt, megszoktam és nem zavarnak a félrelépései egyáltalán és attól mi még nagyon jól el vagyunk a párommal, tudom hogy imád és én is őt. Ez nem volt igaz persze, és én már másnap beadtam a válópert:) Kiderült, a csaj nem is tudta, hogy a férjem nős pasi. Utána összejöttek, de a csaj olyan féltékeny volt mindig, a mondataimnak köszönhetően, hogy jól megkeserítette exem életét. Azóta találtam egy állati rendes hűséges párt, akiben tökéletesen megbízom, tehát vannak kivételek, csak ritka:(
2010. ápr. 9. 12:45
 24/34 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy gondolom, hogy ha az lenne a helyzet, hogy elege van a gyanúsítgatásból, és nem lenne mit rejtegetnie, még ha mérges is, annál jobban megmutatta volna a telefont, hogy nézd már, hülyeségeket képzelsz be! Mert akkor az lenne a célja, hogy többet ne idegesítsd a kérdéseiddel, hanem megnyugodj, hogy a kollégájával beszélt. Nem hiszem, hogy "csakazértis bízzál bennem"-alapon ne mutatta volna meg az ártatlan telefont.
2010. ápr. 9. 12:46
 25/34 anonim ***** válasza:
52%

Hát ez gáz. :S Szrintem, ha valakinek nincs takargatni valója, miért ne nézhetné meg a telóját? Nekem a párom megnézi néha-néha nem csak teló, hanem e-mail, msn.. Hát nézze, nincs semmi titkolni valóm, és épp ezért nem is zavar, ha neki ez jó hát legyen, énis megnézem néha.. Az elején kicsit zavart, de nem az, h nézi, hanem h "mindenki magából indul ki", és idegesített, hogy talán azért mert valamit eltitkol. De nem :) *kopp kopp*

Sajnállak, mert ez elég taplóság..

Talán elékéne állnod, és azt mondani, hogy nincs értelme hazudozni.. Tudsz mindent..

:(

2010. ápr. 9. 12:50
 26/34 A kérdező kommentje:

Hát lehet mégis vaklárma volt. Aljas módon, de megnéztem az előbb a telóját és valóban a kollegahaverja van abban az időpontban a telefonban. Hacsak nem beszélt vele pont előtte, mielőtt mással is, akire gyanakodtam.

Lehet tényleg nem vagyok normális. Hagynom kéne az egészet, és hinni neki, hogy tényleg nincs senkije?! Már kész vagyok, miért van ilyen üldözési mániám. Sose leskelődtem utána, most meg egyfolytában keresem a gyanút. Mi van velem? Nem csodálnám, ha tényleg megunna, tiszta hülye vagyok. Bent alszik a kicsivel én meg ilyeneket csinálok. Beszéltem már vele, nem régen, mikor gyanúba került, de tagadott mindent, bizonygatta, hogy hülyeség.

Talán tényleg az én vagyok nem komplett. Most magamba kéne szállnom. Szar érzés.

2010. ápr. 9. 13:51
 27/34 anonim ***** válasza:
48%
10:24-es vagyok.Leírnátok,hogy miért pontoztatok le?Én csak tanácsot adtam és próbáltam segíteni,mint mindenki más.
2010. ápr. 9. 14:43
 28/34 anonim ***** válasza:
60%
Én már nem vagyok fiatal, így bőven megtanultam valamit: ha rossz megérzésünk van, az sajna nagy százalékban igaz...
2010. ápr. 9. 15:46
 29/34 anonim ***** válasza:

A szám is a haverjáé vagy csak a név? Mert lehet hogy a csaj számát a kollega nevén mentette el.

Írdd ki a számot, majd később név nélkül(szám) csörgesd meg. Nő vagy pasi veszi fel?

Egyébként szerintem a férjednek tuti bukó az én véleményem szerint.

Várom a fejleményket.

2010. ápr. 9. 16:19
 30/34 anonim ***** válasza:

Szerintem is bukóban van a férjed. Volt egy nős pasi, aki csorgatta egy időben a nyálát utánam, tőle tudtam meg egy-két trükköt a mobilok világából. Tehát néhány alap dolog: érkező sms-t és küldött sms-t azonnal törölni, érkező hívást, indított hívást azonnal törölni, (ha csak egy számot törölsz, nem feltünő, mert a híváslistád megvan ugye, csak kissé hiányos) és prsze az alapszabály kati nyugodtan lehet karcsi néven elmentve,vagy egyszerűen csak vezetéknévvel..

Az én váló/férjem volt akkora idióta, hogy amikor "éjszakai műszakban" dolgozott, hagyta magát fényképezni, ami később felkerült a kis barátnőn keresztül az internetre, Bulifotók felirattal, szóval a fénykép láttán is tagadott, mint egy megszállott, hogy az nem ő..

2010. ápr. 9. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!