A mostoha szülőt is szerethetjük szívből? Sőt.
A kolléganőm már többször belémveszett,hogy miért mondom a nevelőapukámnak,hogy "apu" mikor nem is ő a vérszerinti apám...!Már azon a határon vagyok,hogy beolvasok neki...engem 5 éves korom óta nevelt,születtek testvéreim is amikor beteg voltam vitt az orvoshoz,az össze családi eseményen ott volt,unokáinak tekinti a gyerekeimet..szval...ennyi!
Szerintem igenis van,hogy egy mostoha többet ad a gyermekének mint a vérszerinti szülője!
Ha egy vadidegen embert szerethet szívből (értsd:a párját) valaki, akkor azt miért ne szerethetné, akivel több időt tölt együtt, mint majd később a párjával (a kapcsolat elején)?
Viszont kár erről győzködnöd, az olyan ember, aki nem tudja beleképzelni magát (reálisan persze) a másik ember helyzetébe, az megérteni is képtelen az illetőt v. annak véleményét, döntéseit.
Hát beszúkúlt az agya rendessen....
MA olyan dolgot tett,megzsarolt a gyermekeimmel,hogy miért nem mondom ki a véleményemet neki ...mit szólnék hozzá ha én lennék iylen helyzetben,mint ő van!!Lehet kivezsek pár nap szabit!!
Köszönöm mindnekinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!