Gyerektartás hogy van mikor kell fizetni?
3 éve voltak házasok de a csaj félrelépett, van két gyerek, de ebből az első megint másé. 7 éves a fiú a lány 3 éves lesz.
A gyerek kint kamionozik péntek délután jön vasárnap este megy.
Lehet valamivel kötelezni a nőt, hogy a gyerektartásra kapott pénzt, ne magára költse, hanem a kislányra?
Volt olyan, hogy az apa testvére, hozott külföldről ajándékot a kislánynak, egy karkötőt, de az anyja eladta azt is...
Meg követelőzik, hogy fizessen neki pénzt, a házat a gyerek vette, meg csinálta meg a nő szerintem nem költött bele semmit sem. Meg gyesen volt ezalatt az idő alatt.
Nem kellett volna összeházasodni és akkor egyszerűbb lenne, ha nem lennének házasok akkor is kellene gyerektartást fizetni?
Ha a kocsi nem az ő nevén van nem tehet semmit, ha a ház nem közösen szerezett onnét sem tehet semmit:)
A gyerektartásra tarthat igényt, de az is egy gyereknél hacsak nem vette a nevére az elsőt:)
Legalábbis én így tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!