Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai 15-18 éves korosztály...

A mai 15-18 éves korosztály mennyire tart rendet?

Figyelt kérdés
Otthon mennyit segítenek a takarításban, mosásban stb.?
2010. ápr. 8. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nálam rend van, néha mosok, teregetek, mosogatok, valamikor én főzök és kertészkedek is. Szeretem csinálni, kikapcsolok ..
2010. ápr. 9. 12:57
 12/19 anonim ***** válasza:

Én már jóval idősebb vagyok,de én 11 éves korom óta tök sok mindent csináltam,többet mint most amit pár 18 éves csinál.Én azt tapasztaltam mert sok ennyi idős ismerősőm van,hogy kevés a kivétel,sokan még a saját szobájukat sem tartják rendbe,csak a buli,a szülők pénzének költése stb.Szóval róluk nincs is jó véleményen.Sok olyan 20-22 éves haverom van akik életükben nem vasaltak,vagy segítettek,de észt akarnak osztani és még mindig a szülőkenek kell sokszor intézkedniük ha el kell intézniük valamit,sőt valakit még a dokihoz is kisérnek,eljátsza a nagy felnőttet,de ez már baromi gáz,egy szenyót nem képes elkészíteni.

Szerintem azért igenis kellene segíteniük otthon,a szobájuk a minimum.

2010. ápr. 9. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy lusta,én is sokat csináltam,többet mint a többi rokon gyerek és én is rossz vagyok pl a nagyszülők szemében,engem tökre dolgoztatnának csak a kedvenceket ne.

Inkább örülnének hogy ilyen vagy!!!!!!

Nézzenek körül már milyen fiatalok vannak,cigi,diszkó,buli,pia,tanulni nem,otthon segíteni nem!!!!!

Hülye aki rosszat mond rólad!!!!

2010. ápr. 9. 14:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Az egész háztartást mivel a anyám nem lakik velünk apám meg nem jön be házba...

18L

2010. ápr. 9. 15:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy lusta,marha bunkó a rokonságod gondoljanak bele ott maradtál tök fiatalon fél árván és egy csomó minden szakadt a nyakadba,mindig az ítélkezik akinek a gyereke fele annyit nem csinál.

Klassz vagy,másokra ne hallgass,szorgalmas vagy,hidd el,kupi meg néha mindenhol előfordul,néznéd meg amikor igazi nagytakarításhoz készülők,mindent előtte össze-vissza húzogatok stb.

2010. ápr. 9. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Én még nem vagyok 15, de az én szobám háát...nem nagy a rumli, de nincs is rend. Olyan pont a kettő között. Amúgy mindíg én porszívózok, nagyritkán elmosogatok és a háziállataimat is én gondozom. Mert azt mondták, hogy addik marathatnak, míg én gondozom őket. És igazuk is van. Az enyémek, nem az övék!
2010. ápr. 9. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:

én ennyi idősen mindig puccba vágtam a lakást nagyon rendesen, cserébe megmondtam anyámnak, hogy akkor megyek bulizni, amikor csak tudok. :)

ezzel sakkban tudtam tartani: nem tudta felróni, h jajj semmit se csinálsz itthon, csak lógsz mindig.

szóval önös érdekből, de megszerettem a takarítást, mert egy jó dologgal kapcsoltam össze. :)

meg hát anyum abban az időben sokat melózott, és amikor hazajött nagyon fáradt volt, és ha vmi szét volt hagyva, akkor üvöltött. ezt megelőzvén minden nap rendet tettem, mosogattam, takarítottam, csak hogy ne azzal kezdődjön az este, hogy leüvölti a fejemet.

2010. ápr. 10. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos szinte semmennyire. Tapasztalat, és nem mint szülő mint tini úgy írok. Persze azóta már próbálok megváltozni így 19 évesen. Egyre jobban idegesít a kupi.
2010. ápr. 10. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem is fölsős korom óta tök sokat kellett melózni,150 m2 családiházban lakom,felmosás,mosogatás,gazolás,porszívó,portalanítás stb.és az összesszobára igaz és mivel soha senki nem dícsért meg és folyton azt láttam,hogy a lustákat sztárolják a nagyszülők is meg a pénztszórókat,így sokáig a lustákat jellzőket illetem persze csak magamba,féltékenység miatt,sajnos és a segítségért soha semmit nem kaptam,diszkó is kizárva.

Szerintem a többség nem sok mindent csinál,én jobban értékelem azokat akik már fiatal korúk óta segítenek és nem csak a nagykorúságuk után kezdenek el segétkezni,mert sokszor még akkor sem viszik túlzásba,főleg ha ismerettségi körömet veszem alapul.

Aki meg téged leszólt(a kérdést írónak üzenem)az egy hülye,költsön adok neki pár havert,pénz se lesz,de káosz az igen és nem csak a saját szobában,majd szétszór mindent meg összesaraz.

2010. ápr. 11. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!