Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen összezavarodtam....

Teljesen összezavarodtam. Sosem hittem, hogy ez megtörténhet. Van ebből kiút?

Figyelt kérdés

/Ne haragudjatok, hogy ide írok ilyen kérdést, de a Szerelem, szex témakörben bunkó válaszokat nem akarok kapni, mint ahogy az összes többi kérdésemre./

Szóval: első gimnazista vagyok. Nyáron találkoztam egy férfival, akit apa bemutatott, mint régi gimis osztálytársát. Később kiderült, hogy a fiával egy osztályba fogunk járni. Most, ugye, április van, és azóta nem beszéltünk egy mondatot sem. Ez halál komoly. Nem tudom, mi van velem. Tetszik a srác, és néha, bár lehet, hogy beképzelem magamnak, mintha ő is keresné a tekintetemet az órákon. Nem akarok azonban ránézni, nem akarok beszélni vele, és mindig úgy ülök, hogy a hátamat lássa. Valahogy elzárkózom tőle, pedig én sosem voltam ilyen. És minél jobban távolodom tőle, annál jobban szeretném megismerni. Viszont nem bírok a közelében lenni. Mindent elbénázok akkor. Nem tudok a feladatra, az evésre, a lépésre koncentrálni, mintha mindent, amit eddig csináltam, az ő jelenléte borzalmassá tett volna. Már az órákon sem jelentkezek, nem tudom, miért, csak annyit, hogy miatta. Nem vagyok pszichológiai eset, de akkor mégis mi? Kétségbe vagyok esve. Eléggé. Jól jönne egy-két hasznos tanács.

Ráadásul a közös osztálytábortól is tartok. Nyáron lesz, a Balcsi környékén.

:S

Sosem voltam ilyen.

2010. ápr. 8. 15:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Téged tulajdonképpen az zavar, hogy mások hasznos(abb) tanácsot adtak? Mert még egyikük sem replikázott érte, akkor te miért akarod rám hárítani a dolgot, és miért negatív szerepben állítasz be? Az az én dolgom, hogy mit írok le, az pedig, hogy reagálok a kérdésekre, kizárja az ostoba választ, ami szerint én csak magammal törődöm. Nem tudom, miért írtál egyáltalán ide? Vagy te is egy vagy a bunkó válaszolók közül?

Egyébként másoknak köszönöm a válaszokat, és azok hasznosaknak bizonyultak! :) Egy-kettőt nagyon realisztikusnak érzek, van egy, amely különösen megtetszett, és összességében mindet megpróbálom alkalmazni. Köszönöm!

2010. ápr. 8. 15:59
 22/26 anonim ***** válasza:

15:54 vagyok

a 15:17-es választ is én írtam.

Én kérek elnézést, amiért segíteni akartam. Azért szerettem volna, ha megmondod, jó-e a tanács, mert tudtam volna mást mondani, vagy bármi... Tudod, amire az oldal való. Nekem nem fáj, hogy nem reagáltál, végülis nem én szorulok segítségre kettőnk közül. Nem támadtalak meg, csak furcsa volt, hogy valami miatt kiszedted a szövegemből azt az egy szót, és ezáltal szerintem teljsen félreértetted az egész hozzászólásomat (vagy nem, nem tudom, mert nem írtad le, ugye...)

Mindenesetre ha fájt, hogy már több hsz óta próbálok segíteni, akkor bocsesz...

És ha nem adtam hasznos tanácsot, azt is megmondhatod normálisan, nem pedig összehasonlítgatni másokkal, meg beszólogatni.

Nem tudom, mit értettél sértőnek a legutóbbi 15:54-es hsz-emben, de elnézést kérek, ha volt benne valami, ami nem tetszett. Ilyen az élet.

2010. ápr. 8. 16:20
 23/26 anonim válasza:
Szerintem is szerelmes vagy, de ne hagyd, hogy a félelem nagyobb úr legyen. Ha azt kizárod, hogy közvetlenül vele beszélgess, akkor előbb barátkozz össze egy olyan emberrel az osztályból aki jóba van vele, és egy idő után biztos megjön a bátorságod. Legyél szép, nagyszájú és jófej, ne hagyd el magad :) és a legfontosabb, hogy nem szabad megfutamodni=)
2010. ápr. 8. 17:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Én pont ugyanígy voltam középiskolában. Részvétem, nagyon szar érzés. Majd elmúlik, ha kijártad a gimit és nem találkozol vele pár évig. Addig is türelem.
2010. ápr. 9. 00:38
 25/26 anonim válasza:
20év mulva ezért az érzésért bármit megadnál!:))Ne várd a bátorságot/nem lessz/ kelj fel döntsdel és "ugorj"bármien nyegleség pont jo lessz egy kérés, kérdés.Semmi nem fog tökéletesnek hatni neked.De utánna valamivel könnyebb lessz.De probáld közönség nélkül,ugy kevésbé lehet kinos egy baki.
2010. ápr. 9. 22:55
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Hát. Felvettem msn-re, rá egy napra kiderült, hogy vele leszek hetes. Hát nem remek?.... Hát nem. Mert úgy gondoltam, ha fokozatos vagyok, akkor elfelejtem a szorongást, minden happy lesz. Erre kiderül, hogy egy hétig még folytogatóbb lesz minden, és még többet kell együtt lennünk. Wáááááá. Ennyit a haditervről. Teret a kémkedésnek :D

2010. ápr. 10. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!