Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ítélhetik? Már megint összezavarodtam és kezdek
félni, hogy elveszik tőlem a fiamat ( 6 éves), abba
biztos belerokkannék.
Ebben az esetben nem fogják. A férjed némi perköltség kifizetésén kívül semmit se nyer ezzel.
2011. ápr. 18. 09:36
Hú a férjednek jó nagy perköltsége lesz. Nem tudom most pontosan mi mennyibe kerül, de a te ügyvédi díjadat is ki kell fizetnie stb...
az exed ennyire rossz anyának tart?
nem fogják, ha csak nem vered a gyereket vagy káros lennél rá.
2011. ápr. 18. 09:44
Ki fognak menni a gyámhatóság emberei ellenőrizni, hogy milyen helyen él a gyerek, és hogy semmiben nem szenved hiányt. Nem ütitek-veritek, rendesen jár óvódába, rendesen öltöztetitek, enni is kap. Ezt fogják megnézni. A szomszédoknál is érdeklődni fognak, erre számíts! Ha nem találnak semmit, a férjed mehet a búsba.
2011. ápr. 18. 09:46
Ha ez mind igy van mint amit leirtál,az exed mehet panaszra ahová csak akar!!!Gyereket ha az anyjától, elvesznek annak nagyon nagy okának kell lennie.Semmi félnivalód nincs ezügyben.De ha már ilyen szemét,és ennek kitenne téged is és a gyereket is,innentől kezdve szigorú szabályokat vezetnék be a gyerek láthatását illetően.Csak is,és akkor engedném a láthatást amit a törvény előir.Egy percel sem többet,megérdemelné.Mert,hogy egy rossz anyától egy apa elakarja venni a gyereket,arra azt mondom Ok.,de ha ez nem áll fent,akkor miért kell szemétkedni?Arról nem beszélek,hogy egy 6 éves gyereket elvinni az anyjától ez a legnagyobb aljasság amit el tudok képzelni.
2011. ápr. 18. 09:58
kedves Kérdező, rendben vannak a körülményei nem fogják elvenni őt. De a hatalmas perköltséget költsétek a gyerekre, cipőre, kabátra, nyaralásra. Egyezzetek meg az Apával: a láthatásban - ne akard kizárni őt a nevelésből, a gyereknek rá is szüksége van! Ne hangold ellene!!!! Ti nem akartok együtt élni, mert máshogy jobbnak tartjátok - ezt a 6 éves már megérti!
De a gyerek érdekében békével,szeretettel egyezzetek meg: mindketten foglalkozhattok vele, őt mindketten változatlanul szeretitek! és ez a lényeg!
2011. ápr. 18. 10:31
6/11 A kérdező kommentje:
nem is tiltom és nem is akarom tiltani a kicsit. a bírőnő azt mondta hogy hétfőtől csütörtökig nálam, csütörtöktől vasárnapig pedig a férjemnél legyen a kicsi a következő tárgyallásig. a férjem nem tud vigyázni és oviba hordani a gyereket ezt csak külső segítséggel tudja megoldani, de sajnos egyre sűrűbben van az hgy visszahozza egy nap múlva, mert nincs ki vigyázzon rá. A gyerek szeret mindkettőnknél lenni, de a férjem azért csinálja ezt, mert nem engedi hogy más nevelje az ő fiát, egyéb indokot nem tud felhozni, ez van leírva a jegyzőkönyvünkben is.mondtam neki, hogy akkor láthatja a kicsit, amikor csak akarja,de ő nem érti meg és röhög a képembe, mert érzi hogy ővé lesz a gyerek, de ha az övé lesz, akkor sem fog vele tudni törődni stb, én pedig akkor feldarabolom az ereim, mert nem tudnám elképzelni a fiam nélkül az életem, így is rossz mikor nincs velem!! :(:(
Látod pont ez a hozzáállás lehet az érv a férjednél való elhelyezésre, hogy gondolkodsz akár öngyilkosságon is.
A magyar bírói gyakorlat szerint 90%-ban az anyának ítélik a gyereket, akár még jogtalanul is. Ha csak nem csinálsz égbekiálltó baromságot, nincs esélye a párodnak, egyszerűen azért mert ő férfi.
2011. ápr. 18. 10:53
8/11 A kérdező kommentje:
MÁskor is írtam, már erre az oldarra, és akkor is nyugtattak, csak néha bepánikolok és félek hogy elveszítem a gyereket. biztos nem láthatnám, csak 2 hetente!!!!
nem fogják tőled elvenni,nincs az a biró aki nem neked itélné
úgy hogy az apja nem is tud rá mindig vigyázni,ugy meg főleg nem
2011. ápr. 18. 11:19
Dehogy veszik el magad iród hogy ő nem tudja megoldani a felügyeletett, a drága ex csak gyötörni akkar nem szabad az ilyenre reagálni.
2011. ápr. 18. 19:35
Kapcsolódó kérdések: