Tépjem meg apám szeretőjét vagy inkább tapossam a földig?

Ki gondolkozik mar igy??
Ez ket emberes dolog HAHO nem megeroszakoltak apucidat hanem o is benne volt a menetben/menetekben....
Ot rugdosd tokon!!!

A szüleim egy nő miatt váltak el, de eszem ágában nem volt felkutatni őt és játszani a Janit. Nyilván bántott a dolog és a nőről is megvolt a véleményem, de oda menni látatlanban arcoskodni primitív dolog, már ne haragudj.
Ennek úgy kellene ideális esetben kinéznie, hogy apukád rájön, hogy nem ér annyit az egész, megbánja, magától befejezi, sűrűn bocsánatot kér és teper anyudnál. Ő meg elgondolkodik, hogy talán nem rúgja fel a huszonpár évet és ad egy esélyt.
De ha a férjemtől a lányomnak kellene távol tartania a szeretőjét és beszabályozni meg fenyegetni őket a családi béke érdekében...hát nem kicsit lenne megalázó, tudod ki akarna egy ilyen házasságban maradni..ezen gondolkozz el.

A szeretőt hibáztatni a megcsalásért, ugyan olyan értelmetlen és hasztalan, mint a sört hibáztatni az alkoholizmusért, vagy a csokit az elhízásért. ÉN, és csakis ÉN döntöm el, hogy felbontom-e aznap az ötödik sört, vagy hogy leveszem-e a csokis kekszet a polcról, vagy hogy megdugom-e a szomszéd Mancikát.
Persze az érzelmeit nem befolyásolhatja az ember, nincs azzal se gond, ha valaki a pokolba kívánja a szeretőt, bűnbakot keresve benne. De ez a viselkedés amit itt te előadsz kérdező, ez valami elképesztően szánalmas.
Egyébként arról még mindig mélyen hallgatsz, hogy apádnak hogy adtad elő magad, arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy ő mit szólt ehhez az egészhez.

Igazi falusi cigány hoszéármándós történet.
Köszönöm uram, hogy rendes családba születtem!

Érdekes, hogy a drágalátos anyucit senki sem veszi elő. Pedig egy megcsalás HÁROMEMBERES műfaj.
Mert hát szerintem cefetül nem remekelt abban a feleség/anyaszerepben, ha egyszer a férje félredugott, a lánya meg egy primitív kis r. lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!