Tépjem meg apám szeretőjét vagy inkább tapossam a földig?

21évessen már lehetne eszed! Igen,a szerető is hibázott,mert tudta,h apád házas. De a nő feltételezem pisztolyt nem tartott apád fejéhez! Apád volt aki félrekefél. Ha nem vele akkor mással v elment volna kuvázni!
A látszat meg nem mínden,nem biztos az h olyan jó volt a házaságuk,mint ahogy te láttad!
Értem h szar neked,meg mérges vagy,de evvel a viselkedéssel magad járatod le!
Apám is jól megvan anyámmal,megcsalták már egymást.
De ez csak és kizárólag ketöjük dolga.
A nő meg sztm csak meglepődött,aztán elmentél lehet jót röhögött.

Addig maszott es maszott amig be nem csalta a bugyijaba
Becsalni csak azt lehet, aki maga is akarja. ÉS aki akarja, ott is oka annak, hogy megteszi, talán az addigi házasélete pont nulla volt...

Jah. Jelentsétek felnemi erőszakért apád meg mondja azt, hogy minden orgazmust csak színlelt -.-
Azért azt megsúgom, hogy nem lehet egy jó kapcsolatot kívülről szétrombolni. Amelyik kapcsolatba be tud lépni egy harmadik fél az már eleve szét volt rohadva.
És ezzel akarsz anyádnak segíteni, hogy megvered a nőt. Szép segítség lesz. Most már nem csak azon esz magát, hogy apád megcsalta, hanem azon is, hogy a lánya egy aggresszív idióta aki ellen büntetőfeljelentés és nyomozás van testi sértés miatt. Marha nagy segítség a egrakott trágyás szekérre még pár villával rádobni.

Tehat, kiderult, a kerdezo egy igazi hangember, sem megtaposas sem szettepes nem volt, csak kihivas, meg "elmagyarazas".
El tudom kepzelni, hogy mennyire megilyedhetett. Raadasul elkonyvelhette, hogy az feleseg annyira sulytalan, hogy a felnott lanynak kellett odamennie.
Hat... Gratulalok.

Kérdező, az a nagy helyzet, hogy rendkívül primitív vagy.
Persze, többnyire a szerető is sáros az ilyen helyzetekben (azért többnyire, mert előfordulhat, hogy fogalma sincs a másik családjáról), ugyanakkor nem a szerető volt hűtlen. Ha annyira dühöngsz, akkor apádat tépd meg, a szeretőt meg hagyd a francba. Mire jó ez neked? Ha én lennék a szeretőhöz hasonló helyzetben úgy a képedbe röhögtem volna, hogy nem győzöl csodálkozni. Nevetséges, erőszakos kismalac vagy.
Csaltak már meg engem is, tudom milyen érzés. Ettől függetlenül nem a szeretőt hibáztattam hanem az exemet és saját magamat.
Ami a "mi is ugyanezt tennék hasonló helyzetben"-t illeti.. Nos, nem. Nem tenném ezt. Apámra dühös lennék, mert összetört bennem egy kép, de ennyi. A szeretővel mégis mi dolgom lenne?! Semmi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!