Lefeküdtetek valaha nős férfival/férjezett nővel?
Nagyon őszinte válaszokat kérek!
Itt mindenki agyonszapulja azokat, akik valaha megtették, merthogy egy családot tettek tönkre, és ezzel én is egyetértek. De ha mindenki ilyen tökéletesen gondolkodik, akkor hol van az a sok szerető?
Mindenképpen őszinte válaszokat kérek!
13:34!
hogy oda ne rohanjak:D nem csak nekem hanem másnak is hasonló erről a véleménye,egyedül te erőlködsz! az meg,hogy nincs hozzá közöm,hát istenem ki mondta hogy tegye fel a kérdést?ez a baj,hogy azt hiszed a gyerek véleményét nem kell figyelembe venni.
Én mindig azt mondtam, hogy nős férfival én soha. És mégis. A 4-ik randin mondta el, amikor már komolyabbra fordultak a dolgok. Mondta, hogy nős, hogy gyereke van és hogy válnak. Elsőre kiakadtam, és nem akartam folytatni, de akkor átgondoltam, és belevágtam így is, mert éreztem, hogy ő az én igazi párom. A papírok már be voltak adva, nem miattam váltak el, nem én tettem tökre a családot. Már amikor a gyerek megszületett a párom tudta, hogy annak a kapcsolatnak vége, és, hogy az a nő aki a gyerekének anyja, csak az, a gyerek anyja, de már nem érez íránta semmilyen szerelmet. A mai napig is támogatja a nőt, anyagilag és másban is. Nem csak gyerektartásra gondolok.
Szerintem vannak emberek akik kompromisszumokat kötnek, és maradnak azzal, akivel nem tudnak igazán boldogok lenni, csak mert félnek, vagy, mert ezt várja el tőlük a társadalom.
A párom kilpett abból a kapcsolatból, és mielőtt azt hivatalosan véghez vihete volna, jöttem én. Ennek így kellett lennie.
És megbízom benne, teljesen. Őszínte volt velem, a legelején bevalotta, hogy nős, és tudom, ha és amennyiben eljön az a pillanat amikor már nem lesz boldog velem, meg fogja beszélni velem, és én is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!