Lefeküdtetek valaha nős férfival/férjezett nővel?
Nagyon őszinte válaszokat kérek!
Itt mindenki agyonszapulja azokat, akik valaha megtették, merthogy egy családot tettek tönkre, és ezzel én is egyetértek. De ha mindenki ilyen tökéletesen gondolkodik, akkor hol van az a sok szerető?
Mindenképpen őszinte válaszokat kérek!
Igen. Az apám szeretői, egyéjszakás kalandjai feküdtek le nős férfival. És itt nem egy-két-három nőről van szó. Hanem sokkal, de sokkal többről.
És nem az anyukám hibája volt. Folyamatosan csalta (szerintem kb azóta, hogy megszületett a 3. gyerek - 28 évesek voltak akkor). És nyilvánosan csinálta. Még én is emlékszek a kis óvodás fejemmel, hogy apa régen mindig 5-re már otthon volt. Aztán egyszerre, egyik napról a másikra már hajnali kettő körül kattant a zár, mondván sok volt a munka.
Aztán jöttek a problémák apa munkahelyén. Anyu szerette és segíteni akart neki - beszélgetni, stb. Mert kivel beszélhetné meg ezt egy családos ember, ha nem a feleségével - ráadásul óriási botrány volt (hamis vádakkal perbe fogták - majdnem 6-7 év kellett, mire felmentették, mert kiderült az igazság), keresztbe törte a család terveit is, nagy anyagi mínuszt hozott.
De apa kirekesztette anyut az egész életéből. Minden területen. Már nem járt haza, nem szólt még a gyerekeihez sem, minden nap a haverokkal ivott, eljárt, nyilvános helyen csalta anyámat mindenféle lotyóval.
Ezt most csak azért írtam le, mert látom, hogy sokaknak meg sem fordul a fejében az, hogy vannak férfiak, akikért a lelkedet kiteheted, akkor is más kell nekik.
Apám és az összes szeretője, nője gerinctelen és hányok tőlük. Ja, és persze apám MINDENT tagad (kivéve egy nőt)!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!