Miért van az hogy egy 40 éves nő nagyon magányos? Senkije sincs, mindenhol lenézik, semmibe veszik, pedig átlagos, rendes. és emiatt már kezd bezárkózni.
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 18:00
1/7 anonim válasza:
Nem elég nyitott kapcsolatokra.
Túl komolyan veszi mások véleményét.
Másoktól teszi függővé azt, hogy mit gondol magáról.
Pedig 40 évesen már elég felnőtt ahhoz, hogy tisztában legyen önmagával.
3/7 anonim válasza:
Önbizalomhiány. Ha ennyire rossz a helyzet, segítség kell: pszichológus, kineziológus, esetleg valami spirituális terápia. Hogy mi segít, azt saját magának kell kitapasztalni.
4/7 anonim válasza:
kapuzárási pánik, kezdödő klimasz,
gyerekorból hozott önbizalom hiány szemáélyiség zavar, ritka szociális hálló
5/7 anonim válasza:
Pedig az ilyen nők inkább keresettek lennének, valószínű azért nézik le mindenhol, mert nincs önbizalma, vagy olyan karakterű. Kis kedves, segítőkész, emberséges...az ilyeneken szeretnek taposni a majd én megmutatom típusú emberek...:(
Nekem a volt párom volt ilyen, de a fiával nagyon nem jöttem ki, pedig sajnáltam nagyon a kapcsolatot, meg a páromat, de a fia volt neki a mindene, én meg ebbe belefáradtam.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért, de úgy érzem, hogy nem közvetlen a kérdezőről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!