Ti is szívesen mentek "családi programokra" a szüleitekkel?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy sokan cikinek tartják... Én 21 éves vagyok, azonban ha van lehetőségem én szívesen megyek velük ide-oda, pl beülni moziba, vagy esetleg elmenni cukrászdába, állatkertbe, stb. Valaki ezt miért tartja furcsának? :O2016. máj. 1. 13:09
11/15 anonim válasza:
9: Nem lakom velük.
Közös programunk van ennyi.
12/15 anonim válasza:
Szerintem inkább a tizenéveseknek "ciki". Nem hallottam még felnőtt ember szájából ilyesmit soha.
Tény, hogy 15-19 évesen én is szívesebben mentem/voltam barátokkal.
De aztán felnőttem ;)
13/15 anonim válasza:
Nekem nem ciki. Szeretem a szüleimet. Szívesen megyek velük családi programokra, nyaralásra.
Nem érdekel ki szól érte. Kicsit sem. Akit zavar az nem sokáig marad a barátom.
14 / F
14/15 anonim válasza:
5-6 órás programok természetesen, de egy egész hetes kirándulás már húzósabb. Nem azért mert ciki, hanem mert elég nehéz esetek vagyunk együtt, nagyon mások az igényeink és az alkalmazkodóképességgel is akadnak problémák.
15/15 anonim válasza:
Szerintem az nem szeret, aki rossz viszonyban van a családjával, vagy simán csak nem tudnak egymással mit kezdeni a családtagok. Én 24 évesen jutottam el odáig, hogy szerettem anyuval eljárni ide-oda. Most is imádom a közös programokat, de ehhez fel kellett nőnöm. L/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!