Akik nem egy városban éltek a szüleitekkel, milyen gyakran hívjátok fel őket? Én csak 2 havonta, ezért miért kell megszólni?
Mert az emberek többsége képtelen az empátiára.
Nekem nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, és naponta hívom őket. Ha elmesélnéd, hogy te csak 2 havonta hívod őket, nem ítélnélek el. És én csak egy idegen vagyok, aki nem is ismeri a sztoridat.
ezt ne tőlünk kérdezd, hanem attól, aki nem tartja tiszteletben az érzéseidet.
itt úgy gondolom, senki sem tett neked szemrehányást.
Nekem jó a kapcsolatom a szüleimmel, anyukámmal főleg. Mi úgy hetente beszélünk, vagy én hívom őket, vagy ők engem.
Én azt mondom, hogy a kapcsolattartás kétoldalú jó esetben. Tehát nemcsak a gyereknek kellene keresni a szüleit, jó esetben a szülő is kíváncsi néha a gyerekére.
Ha a ti kapcsolatotok ennyire nem volt jó, akkor megértem, ha ritkábban hívod őket. Nyilván más nem lát bele a régebbi közös életetekbe, senkinek nincs joga beleszólni.
Még az előző vagyok.
Mit lehet naponta beszélni? Amit a barátnőkkel, baráttal, munkatársakkal. Velük sem heti 1x beszélek. A villamoson sem szótlanul állnak emberek, ha ismerőssel vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!