Akik nem egy városban éltek a szüleitekkel, milyen gyakran hívjátok fel őket? Én csak 2 havonta, ezért miért kell megszólni?
Figyelt kérdés
Nekem anyámmal és apámmal,nem volt jó viszonyom,és őszinte leszek,de örültem,hogy elköltözhettem végre otthonról.2 hetente hívogatnak,van hogy nem veszem fel,mert nincs kedvem velük beszélni.Mondtam nekik,majd akkor hívom őket ha kedvem van.Ezt miért nem lehet tiszteletben tartani?Igaz én az elején mondtam nekik,hogy havonta,2 havonta hívom fel őket,vagy ha valami fontos dolog van.Egyébként nem.2015. jan. 16. 17:28
11/16 anonim válasza:
10: De mit???? A munkatársakkal találkozol mindennap, van közös téma, de a szülők messze vannak.
12/16 anonim válasza:
Előző:
Mit?
Pl. film, könyv, koncert (ez utóbbira hetente min. 1-2x megyek), kirándulás, kaja, napi dolgok...
Beszélgetni "csak úgy" is lehet, nem kell hozzá különösebb indok, és napi 5-10 perc belefér.
13/16 anonim válasza:
Én sose hívom fel őket... számomra szülőként megbuktak.
Ők is csak akkor hívnak, hogyha pénz kell azon felül amit küldeni szoktam, egyébként nem érdeklem őket (én legalább felköszöntöm őket szüli/névnapjukkor, ők nem).
14/16 anonim válasza:
Bocsáss meg nekik. Túl rövid ez az élet.
15/16 anonim válasza:
A szüleim együtt élnek, édesanyámmal kb 3-4 naponta beszélek, mert vele nagyon jó a kapcsolatom, apámmal meg szinte soha, csak ha otthon vagyunk.
ha nem jó a kapcsolatotok akkor szerintem felesleges erőltetni a beszélgetést. Ha mondani akartok egymásnak valamit akkor beszéltek és ennyi.
16/16 anonim válasza:
12: Hát... :D beszélgetek akkor, amikor hazalátogatok, számomra még mindig feleslegesek az indokolatlan telefonhívások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!