Azthiszem, apa megcsalja anyát. Ti mit gondoltok, igazam lehet?
12 éve házasok a szüleim, mindig tökéletesnek tűnt a kapcsolatuk, soha nem veszekedtek, vagy voltak rosszban (legalábbis előttünk, van egy húgom). Nagyon harmonikus volt az életünk. Az utóbbi 2-3 hónapban viszont apa furán viselkedik, nekem nagyon szemet szúrt. Mindig sokat adott magára, de mostanság még ennél is piperkőcebb, előfordult, hogy késtem a suliból, mert nem fértem be a fürdőbe miatta. Állandóan edzőterembe jár (legalábbis ezt mondja), új ruhákat, parfümöt, cipőket vesz magának, meg nemtudom. Azt is észrevettem, hogy mindig képernyővel lefelé teszi le a telefonját, ezt előtte sose láttam tőle. A háttérképe eddig egy kép volt négyünkről, most meg láttam, hogy valami kocsi...viszont kettő dolgot vettem észre, ami nagyon kiakasztott. Múltkor kint volt a kertben, kocsit mosott, bent pedig csörgött a telefonja. Kivittem neki, és egy pillanatra, de ránéztem, hogy ki hívja. A hívóazonosító képen egy nagyon szép lány volt, és tuti hogy sokkal fiatalabb lehetett apánál, "A." néven volt elmentve. Nem kérdezősködtem, apa magától mondta, hogy "az egyik kollegája beteg és annak a lánya volt az, hogy majd beviszi a kollega munkáit" vagy valami ilyesmi...én ezt nem tudtam nagyon elhinni. A másik pedig az volt, hogy pár nappal ezelőtt nagyon későn jött haza (egyébként mostanában sokszor éjjel, vagy hajnalban jön haza, mert "túlórázik"-főnök annál a cégnél, ahol dolgozik, ez nekem fura..), én még ébren voltam, és lementem hozzá. (aznap voltam körmösnél, és mondta, hogy mutassam milyen lett) ezért megfogta a kezem, én meg azonnal kiszúrtam, hogy nincs rajta a jeggyűrűje. Sose vette le, se ő, se anya. Ez valahogy nagyon szíven ütött...
Nagyon aggódom, lehet hogy csak beképzelek mindent, de ezek a dolgok nagyon aggasztanak. Nem tudom, mit tegyek, nem hagy nyugodni ez a dolog. Ráadásul mostanában mintha anyával is fura lenne a kapcsolata, alig beszélgetnek...
Mit tegyek? Nagyon félek
16L
Azok, akik azt írják, hogy igenis van köze, mert a válás őt is érinti: ez így van, de lehet, hogy pont akkor lesz válás, ha a kérdező beleavatkozik, és fény derül a dologra.
Kérdező, ha úgy érzed, beszélj apukáddal. Mondd el neki, miket vettél észre (amiket itt leírtál). Persze nyilván nem fogja neked bevallani, de hátha elgondolkozik rajta, hogy megéri-e ez neki.
Anyukád szerintem ne szólj. Ha te észrevetted, hidd el, ő még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!