Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azthiszem, apa megcsalja...

Azthiszem, apa megcsalja anyát. Ti mit gondoltok, igazam lehet?

Figyelt kérdés

12 éve házasok a szüleim, mindig tökéletesnek tűnt a kapcsolatuk, soha nem veszekedtek, vagy voltak rosszban (legalábbis előttünk, van egy húgom). Nagyon harmonikus volt az életünk. Az utóbbi 2-3 hónapban viszont apa furán viselkedik, nekem nagyon szemet szúrt. Mindig sokat adott magára, de mostanság még ennél is piperkőcebb, előfordult, hogy késtem a suliból, mert nem fértem be a fürdőbe miatta. Állandóan edzőterembe jár (legalábbis ezt mondja), új ruhákat, parfümöt, cipőket vesz magának, meg nemtudom. Azt is észrevettem, hogy mindig képernyővel lefelé teszi le a telefonját, ezt előtte sose láttam tőle. A háttérképe eddig egy kép volt négyünkről, most meg láttam, hogy valami kocsi...viszont kettő dolgot vettem észre, ami nagyon kiakasztott. Múltkor kint volt a kertben, kocsit mosott, bent pedig csörgött a telefonja. Kivittem neki, és egy pillanatra, de ránéztem, hogy ki hívja. A hívóazonosító képen egy nagyon szép lány volt, és tuti hogy sokkal fiatalabb lehetett apánál, "A." néven volt elmentve. Nem kérdezősködtem, apa magától mondta, hogy "az egyik kollegája beteg és annak a lánya volt az, hogy majd beviszi a kollega munkáit" vagy valami ilyesmi...én ezt nem tudtam nagyon elhinni. A másik pedig az volt, hogy pár nappal ezelőtt nagyon későn jött haza (egyébként mostanában sokszor éjjel, vagy hajnalban jön haza, mert "túlórázik"-főnök annál a cégnél, ahol dolgozik, ez nekem fura..), én még ébren voltam, és lementem hozzá. (aznap voltam körmösnél, és mondta, hogy mutassam milyen lett) ezért megfogta a kezem, én meg azonnal kiszúrtam, hogy nincs rajta a jeggyűrűje. Sose vette le, se ő, se anya. Ez valahogy nagyon szíven ütött...

Nagyon aggódom, lehet hogy csak beképzelek mindent, de ezek a dolgok nagyon aggasztanak. Nem tudom, mit tegyek, nem hagy nyugodni ez a dolog. Ráadásul mostanában mintha anyával is fura lenne a kapcsolata, alig beszélgetnek...

Mit tegyek? Nagyon félek

16L

2016. ápr. 15. 01:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Én nem azon az állásponton vagyok, hogy az ő dolgok és ne szólj bele. Ez családi ügy, mert ilyenért válni szoktak. Egy válás pedig nem a szülők dolga...

Viszont! Eszembe nem jutna anyámhoz menni!!! Ez a legrosszabb megoldás. Ennél még az is jobb, amit itt tanácsolnak, hogy ne szólj bele. Apáddal kellene beszélni. Nyugisan, kettesben. Lehet attól észheztér majd. Sok férfi nem gondolja át a félrelépés következményeit. Valszeg apád sem. Egyszerűen csak sodródik... Ha beszélsz vele, lehetséges, hogy átérzi mit veszíthet, és rájön nem ér annyit egy nő sem, hogy a család szétmenjen. Ráadásul elképzelhető, hogy tényleg nincs félrelépés, csak szerencsétlen egybeesések. Szóval én mindenképpen beszélnék apámmal ezekről. Szerintem fontos! Most még elképzelhető, hogy lehet kezelni az ögyet. Később vagy ha egyből anyukádhoz rohansz akkor már nem biztos.. Okos légy!

2016. ápr. 15. 07:31
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Az edzés, odafigyelés magára és még az autó is lehet kapuzárási pánik miatt. Ilyenkor a férfiak "megbolondulnak", apámmal végigéltem ezt: Hirtelen odafigyelnek magukra, elégedetlenebbek lesznek az életükkel, új hobbikat keresnek, többet flörtölgetnek, hogy jó pasinak érezzék magukat. Az én apám 50kilot adott le és leborotválta a fejét, konditermet rendezett be otthon és majdnem elváltak anyummal, aztán rendezni tudták. Nem biztos egyáltalán, hogy megcsalja anyukádat, olvasgass a kapuzárási pánikról és annak fényében elemezd a viselkedését. Remélem, minden rendben lesz nálatok.
2016. ápr. 15. 07:32
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

A leírtak alapján valószínűleg igazad van. DE! Ne tegyél semmit. Attól, hogy ők a szüleid, ez az ő dolguk.

Anyukád is észreveszi ezeket, ne félj. Ha nem szól, az nem véletlen. Lehet, nem akar tudomást venni róla, vár, hogy majd apukádnál lecseng ez az egész.

Ne avatkozz közbe, mert senki nem fogja ezt neked megköszönni. Szeresd mindkettőjüket ugyanúgy mint eddig, és bízd ezt rájuk.

2016. ápr. 15. 07:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Én legközelebb, ha véletlenül megint hívná a csaj, felvenném, és mondanék neki valami olyat, amivel lebuktatom (gondolom ha tudná a csaj, hogy házas, nem venné le a gyűrűt). Pl., hogy épp anyuval vannak kint a kertben, de mindjárt kiviszem a telefont.
2016. ápr. 15. 12:55
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

aztán honnan tudod, hogy anyád nem tudja, hogy megcsalja?

Mint említetted, apád vezető beosztásban van, gondolom nem nélkülöztök, ha 16 évesen műkörmöshöz jársz.

Szóval, lehet anyád mérlegel, mert két gyerekkel, öregen nem biztos hogy talál magának másik férjet, aki ezt az életszínvonalat biztosítja neki (nektek), és elnézi, hogy apád a szexi titkárnőt prütykölgeti. Titkárnők jönnek-mennek.

2016. ápr. 15. 13:45
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Uristen! Megis milyen csaladban elnek azok, akik azt "tanacsoljak" a kerdezonek, h ne usse bele az orrat. Mar hogyne utne bele, amikor egy esetleges valas nem csak a szuloket erinti es legjobban altalaban a gyereket viseli meg! Mennyi elfuseralt ember van itt, te jo eg!

Kerdezo! Megertem az aggodalmadat, ezek eleg egyertelmu jelek, h apad felrelep. En a helyedben eloszor apammal probalnek beszelni komolyan, elmondanam neki ezeket, amiket megfigyeltel es megkerdeznem, h miert csinalja. Ha probalna hulyere venni, meg komolytalannak, akkor megkernem, h ne nezzen hulyenek, elvegre egy 16 evesnek mar eleg jo szeme van az ilyesmihez, es ha anyaddal kulonmennek, az titeket is erint a hugoddal.

2016. ápr. 15. 13:50
 17/21 anonim válasza:
Te jó ég! Itt milyen bunkó válaszolók vannak! Ne üsse bele az orrát? Nőjjön fel már 16? Nem ő az egyetlen akinek elválnak a szülei? A Válás minden gyereket rosszul érint. Eléggé megcsalásra utaló jelek vannak viszont amíg nem tudod biztosan a dolgokat addig ne szólj anyukádnak! Próbálj apró jelek adni inkább. Nagyon rossz helyzetben vagy hiszen ha elmondod anyukádnak és igaz akkor se teszel valami jót viszont ha elmondod és nem igaz akkor se teszel valami jót. Így inkább várj előbb utóbb anyukádnak is szemet fog szúrni. Mint az előbb is írtam óvatosan próbáld rávezetni. Az pedig elég sajnálatos lenne ha tudná hogy ez történik és mégis tűrné csak mert 'nem talál másik pasit' és két gyereke van.Gondolom jól éltek és nem akarná eldobni ezt egy megcsalás miatt de szerintem egy nő se tűrje ezt a megaláztatást...
2016. ápr. 15. 14:33
 18/21 anonim ***** válasza:
27%
Lehet csalja, lehet nem, valószínűleg igen. Nagyon fiatal vagy még, naív, nem tudod hogyan működik a világ, a kapcsolatok. Ugyanakkor ez mind feltűnt neked, gondolod anyukádnak aki már megélt ezt- azt nem? Általában érzi azt az ember lánya/fia ha a másik félrejár, emiatt ne aggódj, hogy anyukádat átvered ha nem szólsz. Tudja, nyugi. Megoldják ők, neked nem kell beleszólni
2016. ápr. 15. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:
95%

18-as mar bocs, de nagyon gyomorforgató a lekezelő kis bolcselkedesed. Fiatalnak fiatal, de miért naiv? Miért ne tudna, hogy működik a világ? Épp most tapasztalja a saját bőrén. Vagy arra célzol végtelen tapasztalatoddal, hogy a felrekefeles a természetes, ne is izgassa magát rajta, mert "igy működik a világ"?

Ereszkedj alá a lovadról es fogadd el, hogy nem mindenki világa működik így, meg ha neked ez is adatott, pl.az enyém sem.

Es nem értek egyet azzal, hogy a kérdezőnek nincs koze hozza. De van. Azt hiszem, en is apukámnak mondanám el, hogy mi emészt, es mitől felek. Ettől meg nem biztos, hogy minden ugy alakul, ahogy a kérdező szeretne, de legalább elmondta, jelezte.

2016. ápr. 15. 16:31
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem, akik itt azzal jönnek, hogy mondja el, mert a válás majd őt is érinti, szerintetek, ha elmondja és utána válnak el, az majd nem érinti? Vagy mi van? Nem értem.

Elmondom a saját esetemet. Még régebben egyszer megtudtam, hogy anyám csalja apámat. Akkoriban nagyon rossz volt a kapcsolatuk, szinte csak veszekedtek, úgy volt, hogy elválnak, de aztán kitartottak és rendbe rakták a kapcsolatukat. Ha én akkor nekiállok ott pattogni, meg játszani nagyon erkölcscsőszt, meg még jobban egymás ellen hergelni őket, akkor tuti, hogy elválnak. Ha én 14 évesen tudtam tartani a pofám, szerintem neked is menni fog.

Egyébként meg mi van, ha farkast kiáltasz? Mi van ha teljesen félreérted az egészet? Beleülteted a bogarat anyád fülébe, onnantól kész vége. Oda a bizalom, és annak csak rossz vége lehet. Persze anyád meg apád is téged hibáztat majd, mert te sutyorogtál.

2016. ápr. 15. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!