Miért van az állandó harc a gyerekesek és a gyerektelenek között? Miért nem tudják elfogadni, hogy egy nő gyerek nélkül is lehet boldog és élhet teljes életet?
OFFocska: És ha már a kismamák/anyucik nekem ugranak, akkor én miért nem ugorhatnék nekik? Azért na.
Példa: unokatesóm nekem esett, mert volt pofám megkérdezni, hogy viseli az anyukaságot. Azóta úgy néz rám, mint a vérestamponra... Pedig csak érdeklődtem.
Olyan lenézően használjátok azt a szót, hogy ősanya. Miért lenne ősanya az, aki idióta. Miért nem lehet az az ősanya, aki egyszerűen csak anyatípus, és zsigerből jól bánik a gyerekekkel?
Azért, mert valaki hüvelyi úton szül, szoptat, isten bocsá' nem passzolgatja le a gyerekét állandóan, ezért nyilván ezekről is beszél, az miért ősanya?
Harc meg nincs! Ez csak provokáció. Én és sokan még letojjuk, hogy van e másnak gyereke vagy nincs.
De az ősanyázás az egy primitív dolog, mert válogatás nélkül rámondják arra, aki akár csak egy kicsit is előtérbe helyezi a gyerekét.
Gondoljatok már bele: a gyerek minél kisebb, annál többet vagy vele, tehát a napod nagy részét kitölti. Hát persze, hogy róla tudsz a legtóbbet beszélni. Ez van, ettől még nem lesz ősanya, csak éppen ilyen életszakaszban van.
A szülés meg igenis kemény meló, attöl függetlenül, hogy természetes folyamat. Hihetetlen, milyen rosszindulat van emberekben, hogy mindenbe képesek belekötni.
Azért mert primitívek.
A szülés teljesítmény? A szaporodás a világ legegyszerűbb dolga, az összes állatképes rá.
Mert ez itt Magyarisztán.
Az egységsugarú magyar reszket, ha nem köthet bele valamibe. Kell az ellenségkép, hogy jól érezze magát. Mindenki hülye, csak ő helikopter.
"Miért nem lehet az az ősanya, aki egyszerűen csak anyatípus, és zsigerből jól bánik a gyerekekkel? "
Azért nem biztos,hogy mindenki "ősanya".
Van,aki csak szereti magára sütni,hogy ő "jól bánik a gyerekekkel":)
Gyerekvállaláshoz nem kérnek diplomát.
" ha ez szerinted a világ legegyszerűbb dolga, akkor légy szíves keress fel egy meddőségi centrumot."
Nyilván nem ilyen értelemben gondolta.
Nem tudom miért kell kiforgatni a szavakat.
De ha már nagyom szigorú akarsz lenni,az sem természetes úton szaporodni nem tudó ember érdeme,ha mégis teherbe esik,hanem azoké,akik ezt lehetővé teszik.Az orvostudományé.
Az orvosok között pedig sokan 30-35 éves korukig tanulnak.
Ha ők is 20 évesen gyereket szültek volna,akkor sokaknak rosszabb lenne.
"Szerintem annál a hozzászólónál az igazság, aki azt írta, hogy a gyerekvállalás az élet velejárója, amire van aki sosem érik meg. "
Ja,persze.
Ez nem teljesen igaz.
Sok ember érett lenne a gyerekvállalásra,sőt jobb szülő lenne,de nem akar gyereket.
Még sok éretlen ember vállal gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!