Szerintetek önzőség, hogy nem szívesen járnék olyan pasival, akinek vannak gyerekei?
Én 1.helyen akarok lenni,mert soha nem voltam még 1.helyen senkinél,és hát egy apukának mindig a gyerekei lesznek az elsők,a pár csak utána jöhet...
27/F/M
"Butaság az én akarok első lenni dolog is, ennyi erővel anyja se legyen az illetőnek."
Hát beb-szna,ha anyuci fontosabb lenne neki:D
Ilyen is van,aki "anyuci pici fia":D..Na,azzal sem mennék semmire:D
Úgy lenne önzőség ha csak hitegetnéd, míg nem találsz jobbat. De ha tudatosan ilyen helyzetet választasz s félreértés lehetősége esetén korrekten megmondod neked milyen élet kell az nem önzőség.
Jogod van magadnak olyan életet választani, amilyent akarsz...
Az én generációm már nem az a "látszatházasságot kötök" típus,viszont én annyira nem vagyok kormániás,így a 30-as,40-es pasikkal is ismerkedem.
Főleg a 40 felettieknél azért még elég gyakori,hogy "csak az asszony meg ne tudja" kapcsolatban él,és vannak gyerekei.
De olyat is ismerek,aki elvált,és ő neveli a gyerekeket.
A tőlem fiatalabbak elég éretlenek,vagy csak azt hiszik magukról,hogy érettek.
Mondjuk alapból vonzanak a független pasik,a lényük.
A társadalmi viszonyok ellenére sem vállaltak gyereket,hanem úgy éltek,ahogy nekik volt jó.
Ez szimpatikus.Lehet tudat alatt ez is benne van.
Na,tegnap is betalált egy ilyen pasi.
Hetek óta beszélgetünk,erre most kiderül,hogy családja van.
"Nem mondtam?"-kérdezi...
Tudnám miért nem válnak el az ilyenek,ha már a gyerekek is megnőttek...
45 éves a fazon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!