Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki viszi az óvodai ballagásra...

Ki viszi az óvodai ballagásra a gyereket, ha apás hétvégére esik? Az anya, akinél el van helyezve, aki mindent megtesz érte. Vagy az apa?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit lehet abban az esetben, tenni, ha nálam van elhelyezve a gyerek, én járatom óvodába, én intézek mindent. Apuka kéthetente hétvégén láthatja. Az óvodai ballagásra úgy kapom meg a gyereket hogy előtte egy órával. Aztán elviszi, mert apás hétvégére esik. Köszönöm válaszotokat.

2016. ápr. 8. 08:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Elváltunk, ketten visszük az ovis ballagásra. Nem hiszem hogy lesz ünnepi ebéd, a bölcsis ballagás után se volt, pedig akkor még együtt voltunk. Nem hiszem hogy szükséges lenne egy ovis ballagás után. Valószínű hármasba elmegyünk egy étterembe. Egymástól váltunk, nem a gyerektől. Most fejből ha jól emlékszem nekünk is apás időre esik, miután vége viszi magához. Nem látom értelmét, hogy ezért borítsunk a rendszeren meg cserélgessünk, bár ez nálunk amúgy se téma, közös felügyelet van. Szerintem egy kisgyerek életében ez nagyon fontos időszak, kezdődik majd az iskola, nem hátrány ha érzi mindkét szülő mellette áll.
2016. ápr. 9. 20:18
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
"aki mindent megtesz érte" - ez elég szánalmas és gyerekes hozzáállás.
2016. ápr. 27. 09:25
 33/33 anonim ***** válasza:

Ha nem fizet gyerektartást, azért a bíróságon kell reklamálni, nem a gyakorin.

A gyereknek ez egy fontos alkalom, szerintem evidens, hogy mindkettő szülő részt vesz rajta, ugyanis a kicsiről szól ez a nap, nem a szülők gyerekes civakodásán.

Nem muszáj ebédet rittyenteni, ha nem akarsz. Ahogy korábban már írták, utána elmentek fagyizni, sütizni, játszózni, stb, a gyerek pedig marad vele a nap hátralevő részén. egyszerű, mint a faék, csak annyira el vagy foglalva apa szapulásával és utálásával, hogy a gyerek érdekei figyelmen kívül maradtak. Szomorú.

2016. ápr. 27. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!