Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki viszi az óvodai ballagásra...

Ki viszi az óvodai ballagásra a gyereket, ha apás hétvégére esik? Az anya, akinél el van helyezve, aki mindent megtesz érte. Vagy az apa?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit lehet abban az esetben, tenni, ha nálam van elhelyezve a gyerek, én járatom óvodába, én intézek mindent. Apuka kéthetente hétvégén láthatja. Az óvodai ballagásra úgy kapom meg a gyereket hogy előtte egy órával. Aztán elviszi, mert apás hétvégére esik. Köszönöm válaszotokat.

2016. ápr. 8. 08:25
1 2 3 4
 11/33 acelsziv ***** válasza:
91%
És tényleg nem tudtok mindketten elmenni? A gyerekről van szó akinek jól esne, ha mindkét szülője ott lenne az élete egy mérföldkövénél. De nektek fontosabb egymást marni. Szánalom.
2016. ápr. 8. 09:25
 12/33 anonim ***** válasza:
98%

Menjetek mindketten. Mindketten a szülei vagytok, mind a ketten ott lehettek.

Az esküvőjére is csak az egyik fél megy majd el? :D

2016. ápr. 8. 10:36
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen eseményekre félre kellene tenni a nézeteltéréseket, ez a gyerek napja.
2016. ápr. 8. 10:42
 14/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem arról van szó, hogy az apuka nem lesz ott, mert mind a ketten ott leszünk, ha tenne is bármit a gyermekéért, (pl gyermektartás fizetése, ) különben meg nincs közös felügyelet, hanem kizárólagosság. Nyilván ennek is oka volt, ami szerintem sok szülő ha hallana, akkor elgondolkodna a gyerek érdekein.
2016. ápr. 8. 13:45
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
És ha a gyerek kedvéért azon a hétvégén valami közös program lenne a ballagás után? Végülis ez az ő napja, nem rólatok szól.
2016. ápr. 8. 13:50
 16/33 A kérdező kommentje:
Felajánlottam neki plusz hétvégi napokat, ehelyett. Az nem kellett neki. És ha ennyire okos mindenki, az ünnepi ebédet ki csinálja akkor? közösen, ???
2016. ápr. 8. 13:51
 17/33 anonim ***** válasza:
87%
basszus.. döntsétek el hogy ki csinálja az ebédet utána meg egyetek együtt,vagy menjetek étterembe. BUMM probléma megoldva
2016. ápr. 8. 14:18
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy oldjátok meg, és tanuljatok ebből a kérdésből:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2016. ápr. 8. 14:26
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát itt tényleg gyerekek csináltak gyereket! :))

Itt az ideje, hogy felnőjj, kisanyám!

Szegény gyerek, őt sajnálom.

2016. ápr. 8. 14:55
 20/33 anonim ***** válasza:
89%

Ünnepi ebéd ovis ballagás után??? Ilyenről még nem hallottam :D

De akkor főzzél te, hívd meg az apukát is, aztán délután vigye el hétvégére a gyereket.

2016. ápr. 8. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!