Szerinted mi kell a családalapításhoz?
Szerintem is a biztos és megbízható társ a legfontosabb. Nemcsak férj, feleség, hanem valódi TÁRS. Enélkül nincs felelős gyermekvállalás.
A második a félretett pénz, nem milliók, de azért ha magánorvos lája csak el azonnal a gyerek aranyerét, legyen rá pénz. A saját lakás nekem nem feltétel, egy biztos, többéves céges albérlet sem rossz, bár nekünk van lakásunk. Az autó sem feltétel, mert az emberek élhetnek belvárosban is, akkor nem kell autó. A megbízható állás sem rossz, de én csak arra hajtanék, hogy legyen CSED, GYED, mert 2 év otthonlét után sok nőt ér meglepi a munkahelye részéről...
Én 28 vagyok, most született a gyerekem, a férjem 36. Nem az anyagiakra vártunk eddig, hanem arra, hogy megtaláljuk egymást. Az az igazság, hogy nekem pl. van egy néhány egyetemi végzettségem, mégis GYED után máshová kell visszamennem dolgozni, mert felszámolták az osztályt a közigazgatási szervnél, ahol dolgozom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!